قابل Trade نیستن اما میتونید به ایمیل با آیدی دوستتون بفرستید
قابل Trade نیستن اما میتونید به ایمیل با آیدی دوستتون بفرستید
منم 2 تا داده 2 تا قبلن داشتم 2تاشو دادم به دوستام 2 تا دیگه دارم loooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool:smile67::smile67::smile46:
سلام به همه
خواستم بگم اگه می شه من و دوستم رو واسه دوتا 2 اینوایت کنین ممنون می شم.
Steam ;
IR_ZerO
IR_Rexxar
دوست عزیز ضمن خوش آمد شما آیدی استیم منو به اسم DamnedPaladin اد کن من هر موقع آنلاین بودم برات اینوایت میفرستمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
امین جان استیم اجازه نمیده اددت کنم :
Steam Features The Steam Community Available once you have games in your steam account.
این ارور رو می ده نمی دونیم چیکار کنیم
[99:99:99] [System Message] <Behshahr Host> Ping: 35ms Map: [DotA v6.77]
WwW.BehTrA.IR WwW.PersiaSUser.In
[ Iran DotA Tournaments Room]
IRAN DotA Super Star League
من یک Killing Floor و یک Dota2 دارم اگر کسی خواست ، منو در استیم اد کنه گیفت میفرستم
IR_ZerO (11-10-2012)
داود جان من نمی تونم ادتون کنم
Dostan Lotfan 1ki komkam kone
Dameton Garm madyoneton Misham
اولا فارسی تایپ کنید.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
دوما اگر شما بازی در اکانتتان نداشته باشید هیچکس را ادد نمی توانید بکنید و ار قسمت چت استیم هم استفاده نمی توانید بکنید.
شما حتما باید در اکانت خود بازی داشته باشید.
به توضیحات این دوستمون اضافه کنم که برای اد لیست فرند داشتن حتما باید یک بازی اصلی در اکانت باشه بازیهای رایگان قبول نیستدوما اگر شما بازی در اکانتتان نداشته باشید هیچکس را ادد نمی توانید بکنید و ار قسمت چت استیم هم استفاده نمی توانید بکنید.
شما حتما باید در اکانت خود بازی داشته باشید.
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©