بنا به درخواست دوستان تاپیک pa تغییر کرد.:d
بنا به درخواست دوستان تاپیک pa تغییر کرد.:d
ویرایش توسط reza2h : 06-01-2016 در ساعت 01:13 PM
من بیشتر با deselator موافقم چون از armor دشمن کم میکنه
راستی یه سوال اگه رو هیرو های دشمن دگر کنیم با لول دو تا چهار تا اتک اتک اسپید میده یعنی شانس کریتیکال زدن در ثانیه بیشتر میشه پس بهتره دگر کنیم یا نه؟(چون تو آموزش نوشته الکی دگر نکنین)
دوست من اون الکی دگر نکنید منظورش این بود که وقتی نمیخوای بکشیش الکی دگر نکن که مانات هدر بره (بیشتر برای اوایل بازی) ( الکی Stifling Dagger رو روی هیروی دشمن نزنین چون اونقدر دمیجش زیاد نیست که بک بدن.) منظور اول بازی هست. چون دمیجش زیاد نیست توی لول های 1 و2شThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
lovelysandking (07-03-2016)
سلامThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اول بازی تا موقعی داگر خوب جواب میده که دشمن نتونسته باشه توسط ایتم دیگری بتونه نرخ بازیابی سلامتیش (HP)رو بالا ببره .....من خودم همیشه برای اذیت کردن هیروی حریف بهش داگر میزنم تا بتونم حداقل یک فارم راحت رو بتونم انجام بدم البته میگم این روش همیشه هم جواب نمیده و اگر هم می خواهید اگر اول بازی شما با داگر دشمن رو اذیت کنید ایتم (orb of venom) رو پیشنهاد میکنم . که با داگر ترکیب میشه و اسپل دمیج خوبی به دشمن میزنه.
....
شانس کریتیکال با داگر با داگر های متعدد رو دشمن بالا میره اما چون شما یک شانس کریتیکال دارید وقتی که زمانش برسه شما چه اتک melee بدی چه داگر ...کریتیکال میشه.
ایتم deselator برای 50 دقیقه اول بازی به شرطی که هیروهای حریف نتونسته باشند ایتم بندی اخر بازیشون رو ببندن جواب میده و گرنه ایتم assault جایگزین بهتری هست.
ویرایش توسط reza2h : 07-04-2016 در ساعت 08:26 PM
من براش satanic میبندم بعد میرم کتار بیس حریف روشنش میکنم بعد میرم داخل rampage میگیرم میام
با battle fury , satanic , bkb خیلی شاخ میشه
حالا اگه حریف هیرویی داشت که میس میداد حتما mkb بخرین
آخر بازی یه divine هم بزارین دشمنا به فنا میرن
من خودم وقتی حریف pa پیک میکنه هیروی nuker برمیدارم اصلا نمیزارم تکون بخوره مثلا برای lion آیتمای syclon و dagon رو میخرم بعد که اومد یه بار میفرستمش هوا بعد هکس بعد ماناش میکشم بعد بایک stan میکنم بعد 6 + داگون و تمام
در کل هیرویه که باهاش باید بلد باشی بازی کنی ولی راست میگین اگه تو بازی bkb نیاره چیزه زیاد جالبی از اب در نمیاد
از نظر من تو ایتم گیری که جواب میده اینه -البته اگر نوکر زیاد نیست و اتکر بیشتره باتر فلای ببندید و جای ولدمیر میشه ستنیک ببندیدphase boot desolator battle furry vlademir bkb abissal blade
نمیدونم قضیه چیه
ادم احساس میکنه کسایی که ارکانا دارن بیشتر کریت میکشن
نه این هیرو بیشتر یه جای موو اسپید اتک اسپید میخواد همون پاور تریدو بگیر خیرشو ببینی
ویرایش توسط Armiro : 10-28-2019 در ساعت 11:03 PM
از اسون دو عدد ضربه میخورد والسلام نامه تمام
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©