ارسال شد.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ارسال شد.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
دقت کردید بیشتر کسانی که اینجا درخواست گیفت میدن تعداد نوشته هاشون 1 یا 2 هست
به نظر من بیخودی گیفت را هدر ندهید و برای کسی بفرستید که واقعا قصد بازی داشته باشه ، اینهایی که میایند اینجا یک گیفت میگیرن و دیگه پیداشون نمیشه افرادی سودجو هستند
Sharingan (05-13-2013)
حرف شما متین ولی ما به عنوان یکی از فروم های برتر و پر بازدید دوتا 2 وظیفه داریم تا به دوستانی که درخواست میکنن کمک کنیم.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اینکه اون ها به فکر سودجویی هستن و دزدی گیفت میکنن دیگه به ذاتشون بر میگرده ما حسن نیت خودمون رو نشون میدیم.
با تشکر
nightwolf67 (05-17-2013)
اقا من زیاد گیفت دارم هرکی میخواهد ادد کنه
steam :haldir_17781
من تازه واردم ولی سودجو نیستم اگه میشه یه اینوایت برام بفرستین ID Steam : Nightwolfsbs
Email : Saeidbagherlaghab@yahoo.com
مرسی
Heavens (05-17-2013),MasteR (05-17-2013),Mr.Legendary (05-17-2013),nightwolf67 (05-17-2013)
سلام خدمت همه ی دوتا باز ها
من مدتیه که قصد نصب دوتا 2 رو دارم ولی موفق نبودم . به دلایل مختلف.
حالا اون مشکلات حل شده و فقط یه گیفت لازم دارم که دوتا 2 رو نصب کنم
این ایمیلمه
mta.king76@yahoo.com
اینم آیدی استیم
mahdimta
خیلی ممنون میشم بفرستین برام
Milad._.R (05-18-2013)
وای باورم نمیشه الان چند روزه تو انجمن های دیگه ی دوتا 22 درخواست دادم ولی خبری نبود . اونوقت اینجا در کمتر از نیم ساعتThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
واقعا فوق العاده این
خیلی خیلی خیلی ممنون ازت شارینگان عزیز. انشالله چشمان اوچیهاییان ( مخصوصا ساسکه ) مثل فرفره بچرخه و چشم هرچی سنجوییه کور بشه
سلام 2 روز پیش برام اینوایت فرستادن ولی پیداش نکردم اگه میشه یه اینوایت برام بفرستین ID Steam : Nightwolfsbs
Email : Saeidbagherlaghab@yahoo.com
مرسی
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©