عزیزم به نظرت هیروی دشمن نمیخواد فرار کنه؟
میخوای اون رو برداری یا متن رو تغییر بدی ویرایش رو بزن دوباره نیاز نیست بفرستیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
همون طوری هم که سعید گفت این هیرو ها برای 5v5 ه ولی راحت ترین راه یه BkB ه که ببندین دیگه نمیتونه ult بزنه
نمیخواستم برش دارم مرور گرم بسته شد فکر کردم پست ارسال نشده دوباره ارسال کردم.ممنون از تذکرت.
من هر وقت lion پیک کردن زدمش
اگه من باشم Doom میارم
واسه کشف دنیای جدید،صادرات قهوه/زنده باد،یاد آمریکایی های مادر قح.به
زنده باد،صداقت/این واسه مصدق/تقدیم به شاهنشاه بیسواد /تقدیم به مدرس
تقدیم به پول نفت/تقدیم به عرب فقیر/تقدیم به پرچمای سوخته ی دیکتاتور کبیر
اسمشو نگیم...بیاید اسمشو نگیم/از ترس پشت میله جلو میله ها نریم...
من هر جور فکر می کنم سول کیبر به دراگون نمی خوره
فقط کافیه یه ونگارد و هارت بری دیگه هیچ کاری نمی تونه بکنه حتی با 6ش.
هرچند میتونی آواتارم بیاری چیز بدی نیس.
با trax میتونی بزنیش هروقت خاست 6 کنه silence کن تمومه,با dragon سخته البته ب بازیه خودت بستگی داره
سول کیپر فول ایتم وقتی با 4 تا ایلوژن اومد جلوت و یه ایلوژن هم از خودت ساخت, از کجا میفهمی اصلی کدومه که بخوای با ترکسس بزنیش ؟ یا بخوای با دووم 6 کنی ؟
تا بخوای بفهمی بین ایلوژن ها له شدی, اونم ایلوژن هایی که یکی شون 100% دمیج بهت میزنه یکی دیگه هم 60% ... همشون هم کریت میزنن
لیون هم که 2 اتک سول هست کلاء ....
بعد اگه اشتباه نکنم 6 سول روی آواتار هم میگیره ( اگه نگیره هم میتونه فرار کنه وقتی آواتارت تموم شد برگرده )
اگه روت 6 زد ساتانیک روشن کردی هم میتونه روت آبیسال بندازه یا دیسارمت کنه
هیروی خیلی شاخی هست دست کمش نگیرید ... من خودم بازی بود سول رو فول کرده بودم اسلارک, نایت استالکر و آلچیمست رو توی 2 ثانیه میزدم
میتونی از آیتم Guinsoo Schyte of Vyse
یا
Orchid Malevolence
استفاده کنی
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©