من 1v1 خیلی بازی میکنم خیلی بیشتر گروهی دوس دارم چون فقط برا ضد یه هیرو ایتم میبندم و پادشاه 1v1 هیرویی جز ترکس نیست مطمین باشید
فقط فانتومه که میتونه واسش مشکل ساز بشه اونم اگه بزارید فارم بشه که جلو ترکس سخته
من 1v1 خیلی بازی میکنم خیلی بیشتر گروهی دوس دارم چون فقط برا ضد یه هیرو ایتم میبندم و پادشاه 1v1 هیرویی جز ترکس نیست مطمین باشید
فقط فانتومه که میتونه واسش مشکل ساز بشه اونم اگه بزارید فارم بشه که جلو ترکس سخته
ویرایش توسط mehdi_0061 : 01-08-2013 در ساعت 12:09 AM
عزیزم از اینم silenC استفاده کن جواب میده
ضد ترکس هیروهایی هستش که بتونن بهش برسن . مثل فانتوم اسیسن یا حتی axe اگر دگر داشته باشه یا tiny ........ خیلی داره خلاصه . ( در کل بستگی به پلیر داره ) حتی shadow demon هم زدشه . یا اصلا یه ریتن ببند خودش خودشو میکشهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
خب فکر کنم bane رو فراموش کردی
شما بیا axe یا tiny بشین من ترکس میشینم ببینم میتونی کاری کنی یا نهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
تو 1v1 نتونی یونیت بزنی هیچ کاری نمیتونی کنی حتی همون فانتوم که گفتی هم باهات بازی میکنم اما shadow demon که گفتی رو قبول دارم ترکس رو میزنه
اخه ترکس هیرو تک به تک؟ نصف هیرو های مپ می زننش! اگه باگلد 4000 بازی شرو شه که هیچی دیگه یکی مثل لاین بر دار یه دگون بخر استان دگون! گلدکم ترم با اسکیلات می میره نگران سایلنسم اگه هستین وقتی هیرو تون میج هس یه گاست سپتر بگیر! شما فکر کردی ترکس از بس دمیج داره 2اتک اکس و تاینی رو بزنه؟ هیرو بازم تا دلت بخواد سایلنسر!ویسیج!هوسکارو تمپلار ونیکس اساسین و اسنایپر,......! هیروی که میشه گفت تو تک به تک بی نظیره بین هس! دادا هر وقت خواسی من با این هیرو ها +یه 20تا هیرو دیگه بات می زنم! استیم می تونی منواد کنی!
منم با شما موافقم شدیـــــــــــد :دیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
šø šø CoOL
Viper (04-17-2013)
شما که انقدر بلدی بهتره بدونی در 1v1 آیتم های Dagon و Ghost Scepter ممنوع هستنThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
در ضمن بحث این هست که Soul Keeper رو کی میزنه نه Trax که چند نفر اومدن گفتن Trax میتونه بزنتش
بحث سر اینکه تو بازی 1 ب 1 کدوم هیرو هیرو دیگرو میزنه مثل بحث سر اینکه اول مرغ بوده یا اول تخم مرغ..فقط و فقط و فقط به پلیر بستگی داره
حاجی این با این شرط هس که سطح پلیر ها یکی باشه! تازه شما ویسپ بردار فراری باش طرف نرمال باشه هوسکار برداره می تونی بزنی؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©