ID:ali20204
4سال دوتا-5ماه دوتا2
نقش:Carry-ganker
best hero:slark
صبحا نیستم ولی ظهرا هستم
ID:ali20204
4سال دوتا-5ماه دوتا2
نقش:Carry-ganker
best hero:slark
صبحا نیستم ولی ظهرا هستم
قابل توجه دوستانی که تیم ندارند :
تیم w4t در حال عضوگیری هست... شرایط ورود هم زیاد سخت نیست ! فقط باید اول نیک نیمتون رو w4t بزارید ... مثل : w4t | Member به جای Member میتونید هر کلمه ای رو بزارید ولی باید w4t ثابت بمونه.
تا الان هم 7-8 نفر اومدن
بازیتون هم حتما نباید حرفه ای باشه ! همه ی ما روزی ضعیف بودیم و به مرور زمان دوتا 2 رو یاد گرفتیم
برای ورود به تیم آیدی استیممو ادد کنید : Lo7ely
موفق باشید
راستی ! w4t مخفف یه کلمه ای هست
We Are Together
به معنی : ما باهمیم ( ما همیشه باهمیم )
ویرایش توسط BenyKhan : 05-03-2014 در ساعت 03:06 PM
Viper (05-03-2014)
1.شاهین
همه سبک بازی میکنم 2سالی میشه دوتا2 بازی میکنم اکثرا هم انلاینم ببخشید قاطی پاتی گفتم حوصلم نمیکشه :d دنبال یه تیم هستم که واقعا پلیر باشن در سطح بالا همین سابقه بازی تو 3 تا تیم سطح بالارو هم دارم
ویرایش توسط shahin1132 : 05-05-2014 در ساعت 03:59 PM
.................................................. .........
1. نام:رضا
2. سطح بازی:متوسط به بالا
3. سبک بازی:any
4.سابقه خودتون در دوتا دوتا 2 ( مدت زمان بازی ):6 سال روی هم رفته
5. چه وقت هایی انلاین می شید:هر موقع تیمم بخواد
یه یه 2تا بازیکن نیاز داریم که رول اصلیشون Carry & Offline باشه و هر وقتم بهش نیاز داشتیم Online باشه.جمع commend بالای 60 باشه . تیم ضعیف نیست تو Tour خارجی میریم .Id:hositobi
hositobi ادد کن ایدیمو این ایدی اصلیم نیست ولی فعلا با این میرم رول اصلیم carry
ادد کن حرف بزنیم
از Dota id ادد کنی بهتره
dota id:174408071
nickname:GrimM
با سلام ....
خواستم بگم میخوام تیم بزنم فقط شرط داره :
- rank بالای 3200
- commend ها بالای 25
- lvl بالای 30
- باید همه هیروها برید (باید)
کسایی که شرایط رو دارن تو همین تاپیک این پست منو نقل قول کنن که شرایط چی هست تا ادشون کنم .....
سلام در حال حاضر تیم داریم و تو مسابقاتم شرکت کردیم .برای مسابقات لن 2 تا ساپورتر که تقریبا سطح بازیشون مهمه رو نیاز داریم که از تهران (مارلیک)باشند یا کرج. خیلی ممنون
99:00
Finding a good friend...
امیر - سطح بازیم خوبه سلام میرسونه - خودم بیشتر به sup علاقه دارم ولی آمارم با carry بهتره - 4 سال دوتا بازی میکردم الان 7-8 ماهه دوتا 2 بازی میکنم - اکثر اوقات آنلاینم (تهران دانشجو ام)
ما فقط به دنبال یه نفر میگردیم با این شرایط :
- rank بالای 2800
- commend ها بالای 25
- lvl بالای 30
- باید همه هیروها برید (باید)
از تاریخ 93/4/6 (تیرماه) میریم تورنومنت خارجی و ایرانی . (به این خاطر گفتم 6 تیر که یکی از بازی کنامون کنکور داره گفته از این وقت میاد )
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©