اینجا کسی دقت نمیکنه که من چی میگم جزmohamad_ai69 اونکه 100 % تو سطح پایین بازی ها ضعیف هستش تازه شرو کردن و دارن یاد میگیرن اما اینجا که طرف استعداد داره با رنک فرق میگنه دوست خوبم که سطح بندی میکنی با مقدار رنک نگاه اگه استعداد باشه مثل خیلی ها سریع موضوع بازی رو میگیری که باید چه کار کنی اما اول بازی اگه اولین اکت باشه نمیدونی که وقتی لول 13 شدی 10 تا بازی اول واسه تعیین رنکت هست و بازی میکنی و به قول اون دوستان اون موقع همه ضعیف هستن پس تا اینجاش ربطی به تو نداره که ببازی یا ببری چون میگم خیلی چیزا رو نمیدونی هنوز اما وقتی باختی 10 تا بازی رو فکر کن رنکت شده مثل من 1000 اصلا یعنی الان نوب هستی تو به خاطر 10 بازی سعی کنید میگم درکتون از سنجیدن افراد منتقی باشه نه از چیز دیگه تو منتقی بیا سابت کن که 100% زیر 2000 نوبن من قبول میکنم و بیا بگو 100 % بالای 2/3 هزار حرفه ای اینکه اسموک بزنی یا گنگ اینارو لول 20 هم دیده تو رپلی و 4 با استقاده کنه میتونه اما بازم این به سطحش ربطی نداره سطح بازی کن تو 1 باز ی نه بلکه چند بازی و در شرایط مختلف معلوم میشه وقتی زیز فشاری ایتمی که اون لحظه نیازه تیم ورک و.... اینا همه جمعش معلوم میکنه که طرف استعداد داره یا نه اینم بهتون بگم کسی که لولش بالاست 100% تجربه بیشتری داشنه البته ( اگه جدی بوده بازیش و همراه استعداد ) ولی زیاد به لولتون ننازید خیلی ها زیر فشار بار ها دیدم تو بازی میگن gg به لول نیست به تو بستگی داره