تا جایی که من میدونم LEgion اصلا تو Cm نیستThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
تا جایی که من میدونم LEgion اصلا تو Cm نیستThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Four-Eyes (01-09-2014)
2تا چیز هستThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
1.با legendry موافقم
2.مگه خودتو به زور تو تیم ما جا نکردی؟
در ضمن ما همچنان دنبال 2 بازیکن pro هستیم
(من خودم support تیم ام پس نیازی به support نیست)
داداش آخه من آخرین باری که با تیم cm رفتم قبل از این بوده که legion بیاد حواسم نبود که هنور نیومده تو cmThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من ؟؟؟؟؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من گفتم دنباله تیمم تو گفتی بیا . وگرنه من منت کسی رو نمی کشم . تازه اون تیمتونو بذارید در کوزه آبشو بخورید.
نه تو آنلاینی همیشه نه اون امیر. فقط منو سعید آنلاین بودیم!
من هستم .
steam:erfanpaydar
nickname:faramoshi
سطح بازی : این بستگی به سطح بازی شما داره اخه گاهی اوغات فک میکنم پرو ام گاهی اوقات فک میکنم نوبم اصلا معلوم نیس
carry خوب بازی می کنم
mid هم بد نیست
saport ردیم(میتونی جای (د) و (ی) رو هم عوض کنی توش)
این دفعه ما دنبال یک تیم پرو هستیم
من خودم در support و carry خوبم
تیمی که واسه میدش pudge پیک کنه به درد ... می خوره
اقا تیمی خواست من تو همه پستا بازی می کنم با همه هیرو ها اددم کنن
Fireman13762
1. نام :حسین
2. سطح بازی : متوسط(از نظر خودم!)
3. سبک بازی : nucker,support,romaer
4.سابقه خودتون در دوتا دوتا 2 ( مدت زمان بازی ):دوتا آل استار رو 2 سال و چند ماهه بازی میکنم و دوتا دو رو تقریبا 10-15 روزیه ولی بهش مسلط شدم!
5. چه وقت هایی انلاین می شید : اگر تیم داشته باشم مثه دوتا آل استار که با مدیر کلن هماهنگ بودم برا کلن وار،برای مسابقه یا تمرین هر موقع که لیدر بگه حاضر میشم!
6. رپلی: 479241059
(axe)
(داخل پرانتز هم بگم یه بازیکن خیلی حرف گوش کن،بی حاشیه ولی با اینکه سرم تو کار خودمه تمام تلاشمو برای برد میکنم!)
آیدی استیمم که فکر کنم تو پروفایل باشه ولی بهر حال ارائه میدم؛ ReGoX1
ویرایش توسط ReGoX : 01-22-2014 در ساعت 03:15 PM
♀♠♥ßKß♥♠♀ (01-23-2014)
سلام و خسته نباشید
.
دوستان من حدودا 7 ساله ذوتا بازی میکنم
.
هیرو های تانک و اتکر هم خوب کار میکنم
.
.
add me on steam
ERMACboggg
.
ممنون میشم تو یه تیم باشم
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©