اینا را ول کنید برای وایمکس ها هم این طرح اجرا میشه یا فرق داره؟!!
اینا را ول کنید برای وایمکس ها هم این طرح اجرا میشه یا فرق داره؟!!
من که 512 مخابرات دارم. ماهیانه 16 گیگ فقط 21 هزار تومان
سرعت هم معمولا 500 میره
ولی به بار peak download تو استیم به 1.3 mb هم رسید
هر گیگ اضافه هم 2500 تومان
سرعت بخاطر اینه که منطقتون کم adsl دارند که اشتراک 1:1 شده و سرعت بالاس یا کلا 512 محدود مخابرات همینه تو کل کشور؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
مخابرات حساب کتاب ندارهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
همین الان تو دوتا2 پینگم 470 بود
پست هاتون رو دونه دونه میخونم میگم خوش به حالشون 21 هزار تومن میدن با این سرعت دانلود اونوقت من اینجا 512 میگیرم 60 هزار تومن پول میدم البته از شرکت خصوصی (مبین نت) ولی با این حال سرعت اینترنت به زور 100 ، بعدشم باید حرص Lag ، Dly و Ping هم بخوریم.
شرکت های خصوصی همشون همین هست !This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
هیچوقت یادم نمیره 2 3 سال پیش سرعت 256 گرفتم نا محدود 45 تومن میدادم در حالی که سرعت دانلودم 50 60 تا بود !
یکبار هم گفتیم نت ما رو قطع کنید گفتن باشه میکنیم اما بعد از 4 ماه دیگه رفتیم از یک جا دیگه بگیریم گفت آقا خط شما نت داره ! گفتم چی؟!! آره دیگه اونجوری زور زور 160 تومن یکجا پیاده شدیم سر اینکه نت ما رو قطع نکرده بودن و میگفتن شما استفاده کردید !
کلا نت فقط مخابرات ! اینجا که خوبه اما جاهای دیگه رو نمیدونم
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
اینترنت مخابرات یعنی چی یعنی کدام شرکت
بیست نت | اینترنت پرسرعت ADSL Internet مخابرات فارس
سایتش را لطفا بفرستید
ما هم این سختی رو ها رو کشیدیم . کلی isp عوض کردم آخر رسیدم به مخابراتThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
سایتی به اون صورت ندارهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
مخابرات منطقه زندگیتون برید بگید Adsl میخوام .
بحث در مورد اینترنت در تاپیک زیر:
بحث و گفتگو در مورد اینترنت و isp های ایرانی
واسه منطقه ای که ما هستیم نت مخابرات آنچنان هم خوب نیست
سرعت 100
بهمراه time out
15 گیگ ماهانه
3ماهه 38،000 تومن
-----------------------------------------
ولی چون محدود واسم صرف نداره و فقط اینجا 128 بیشتر نمیدن ، نت 128 گرفتم دیگه از بیچارگی
چون محدود واسم 80،000 تومن در میومد با شارژ هایی که میکردم
الان سرعتم 20 کیلوبایت
ولی نامحدود :دی
-=ArTaBaZ=-
تنها راهی که به شکست می انجامد، تلاش نکردن است [ کوروش کبیر ]
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©