کندی این سایت برای من اوایل زیاد پیش میومد ولی جدیدا اینطور نیست، برای شما هم شاید یه مدت بگذره درست شه ولی برا من الان سریع کار میکنه مگه اینکه ریپلی خیلی قدیمی باشه.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اگه ریپلی مال قبل از 1 ماه پیش باشه معمولا نمیاره ولی اگه ریپلی تازست و بار اول نمیاره یه چند بار امتحان کنید بعدش میاره (برا خودم زیاد پیش اومده) یه حالت دیگه هم هست که ریپلی از سمت ولو قابل دسترسی نباشه، مثل وقتی که بازی رو که تموم میکنید اگه بخواید بلافاصله بعد بازی دانلد کنید دانلد نمیشه (چه از خود دوتا2 و چه از اون سایت) معمولا چند دقیقه تا چند ساعت از بازی باید بگذره تا ریپلی قابل دانلد یا پارز کردن بشه.
تو او سایت هم توی Recent match اگه گیم های خیلی قدیمی نشون میده میتونه بخاطر یا این باشه که گزینه ...allow third party websites to use info (یه گزینه مشابه این) تو تنضیمات دوتا 2 یه مدتی غیر فعال بوده باشه و تو اون مدت هرچی بازی کردید تو اون سایت ثبت نشده.... دلیل دیگشم میتونه به خاطر شلوغ شدن api خود valve باشه که جدیدا زیاد پیش میاد تو خود بازی هم مینویسه connecting to game coordinator معمولا اینجوری شدنی بازی ها ثبت نمیشن و تو بازی هم اگه ایتمی برنده بشید یا رمپیجی بگیرید یا مدالی بگیرید ثبت نمیشه تا اینکه سرورا فیکس شن که اینم بعد یه چند دقیقه یا ساعت درست میشه.