هر کسی از تیم hp اگه اثباتی برای حرفاش داره بیاد بگه و پشت سره بقیه چرت و پرت نگه
دلیلی نداره این بازی تکرار بشه وقتی نتیجه معلومه
اگه اونا نمیخواستن فربود گزارش کنه باید همون بازی اول مخالفت میکردن
با این تهمت زدنا چی درست میشه؟
هر کسی از تیم hp اگه اثباتی برای حرفاش داره بیاد بگه و پشت سره بقیه چرت و پرت نگه
دلیلی نداره این بازی تکرار بشه وقتی نتیجه معلومه
اگه اونا نمیخواستن فربود گزارش کنه باید همون بازی اول مخالفت میکردن
با این تهمت زدنا چی درست میشه؟
خداوندا هرگز نگویمت دست من بگیر
عمریست گرفته ای مبادا رها کنی..
Elite (03-14-2013)
Ajax (03-14-2013)
دوست عزیز درست صحبت کنید اینجا انجمن عمومی هست.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بار دیگه تکرار بشه برخورد میشه.
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quoteدوست عزیز مگه من فحش دادم به کسی؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
در ضمن خودم میدونم اینجا انجمنه
هر کاری میخواید بکنید, فقط دبه نکنید
اوفتاااااااااد؟؟؟؟؟؟
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
آخه مسئله اینه که من تو اون بازی با Nima Ferrari از تیم HP بیشتر از همه آشنایی داشتم و با هم دوستیم. اگه قرار بود فری بدم به فراری کمک میکردم.
تازه ریملی بازی آپلود کنن میبینی من همش داشتم گزارش میکردم ,کِی وقت داشتم که کاری کنم.
هر کاری میخواید بکنید, فقط دبه نکنید
اوفتاااااااااد؟؟؟؟؟؟
من داشتم بازی رو نگاه میکردم این آقا یسره داشت حرف میزد. 15 ثانیه ساکت نیود که بخواد pm بده یا زنگ بزنه به طرف
من در بازی دوم بین HP و Soul به صورت Stand-IN برای HP بازی کردم.
قصد طرفداری از تیمی هم ندارم , اما تا جایی که ذهنم یاری می کنه کل فحاشی ها در 10 دقیقه آخر بین ممد و Immortal بود که ممد ایشون رو چاقال خطاب می کنه و بعد فحاشی ها شروع میشه
نکته ای که اینجا باید اشاره کنم اینه که در Tournament چت کلی باید ممنوع باشه , اما ممد در حین بازی با جملاتی مثل "من برم شام و بیام" در چت کلی تیم HP رو تحقیر می کرد.
با سپاس
ویرایش توسط S7z : 03-14-2013 در ساعت 05:47 PM
The only vidict is vengeance , VENDETTA
مگه حتما باید فوش بدید؟؟!!!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
لحنتون خوب نیست
همونجا گفتم چاقال فحش نیست و اونا هم گفتن اگر فحش نیست فلانیت چاقال هست که گفتم باشهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اونجام که گفتم میرم شام کاپتان تیم مقابل میگه ممد ساوه بعد از بازی بیا باهات کار واجب دارم منم با خودم گفتم من با این کار واجب ندارم سر همین گفتم میرم شام که راست هم بود
که برگشت گفت خب تو بازی بگم حرفمو؟! گفتم As u wish یعنی هر طور مایلی که هیچی نگفت...
شما هم شلوغش نکن واسه من "کل فحاشی ها در 10 دقیقه آخر بین ممد و Immortal بود" من اصلا به اون پسره کار ندارم اصلا اون حرفی که من بهش زدم رو هم اگر فحش حساب کنیم در اون حدی نبود که بخواد به من اون حرف رکیک رو بزنه بعد بازیکنشون بیاد بگه اینو ببخش اعصاب تیم خورد بوده...
انقدر با امثال این پسره Immortal که میگید سر و کله زدیم گارنا که حد نداره حالا من بیام روی اون رو کم کنم چی به من میرسه؟ به همین دلیل کلا از تورنمنت بنش میکنیم تا جلو تیم ها دیگه هم جو گیر نشه فکر کنه اینجا جنگل هست و خودش رو بخواد نشون بده
اسپم الکی هم نکنید موضوع مشخص هست.
سپاسـ
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
Elite (03-14-2013),MasterJoint (03-14-2013)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©