اصلاح و به روز میکنم:This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
pudge, rubick, wr, sf, tinker, ta, am, slark, riki, bh, tiny
وصف tiny رو از پوریا بپرسید بهتون میگه
اصلاح و به روز میکنم:This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
pudge, rubick, wr, sf, tinker, ta, am, slark, riki, bh, tiny
وصف tiny رو از پوریا بپرسید بهتون میگه
ناموسا فقط pudge invoker lc
نظريات دوران جاهليتم رو اصلاح ميكنمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
رول ساپورت: rylai the crystal maiden
رول كري ٢: traxex the drow ranger/ Riki the Stealth Assassin/Tresdin the Legion Commander
رول كري٣ : Magina the Anti Mage/Mercurial the Spectre
با morphling هم بازيم خوبه
اينارو هم دوست دارم هم از بازي خودم باهاشون راضيم
Nothing is impossible, the word itself says I'm possible
Audrey Hepburn
از وقتی اومدم دوتا2 هیچ هیرویی بهم حال نمیده ، چون همش پچ جدید میاد و یه سری هیرو باگ میشن یه سری هیرو نرف میشن
اینم مثل clash ول کن نیست همش میخواد آپدیت و پچ جدید بده.
همین روزاست که bye dota2 بدم.
"I'm the beast of bedtime tales."
sf/ axe / sand king نع قوی تر هست؟
گر فارم کنی ز کریپ ها ایکیس پی سازی
فقط omni knight
Invoker -Lc -Pudge
باس یبار تینی بازی کردن شمارو ببینمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
از تعریف هاتون معلومه با تینی خیلی خوف بازی میکنید
کنجکاو شدم:d
نشون به این نشون که bottle داشتم توش illusion بود magnus رفیقم گفت منو toss کن تا rp کنم منم illusion رو use کردم و toss کردم illusion رفت وسط همهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
قضیه برا 3 4 سال پیشه. از اون موقع tiny من سوژه شد مخصوصا که پوریا هم تو اون بازی بود. الان آدم شدم...اما یک اسکرین داشتم pudge russ بود هی تو all chat اسپم می کرد report tiny report tiny از بس اذیتش می کردم اون بازی رو هم بردیم btw
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©