خیر ،This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
فقط 10 تا بازیکن میتونن لینک دانلود ریپلی رو در بیارن ، ولی هر کسی که ریپلی رو داشته باشه میتونه بازی رو ببینه
خیر ،This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
فقط 10 تا بازیکن میتونن لینک دانلود ریپلی رو در بیارن ، ولی هر کسی که ریپلی رو داشته باشه میتونه بازی رو ببینه
از ناظران خواهشمندم يكم به تماشاچيايي كه هنگام تماشا كردن مسابقات صحبت ميكنند و حرفهاي ركيكي به زبون ميارن يكم تذكر بدن
من يك بازيو سعي كردم نگاه كنم به گزارشگر بدبخت انقدر توهين كردن كه من واقعا خجالت كشيدم...
خیر اشتباه نکنید. 10 پلیری که داخل بازی هستن به Match History دسترسی دارن. ولی اگر اون ها لینک ریپلی رو به شما بدن یا در سایت قرار بدن هر کسی با استفاده از کنسول میتونه ریپلی ها رو ببینه.
عزیز ، بلاخره اینو نمیشه کاریش کرد ، شما میتونی گزینه spec chat رو غیر فعال کنی و چت بقیه رو نبینی و راحت بازی رو تماشا کنیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Amin-Wanted (03-17-2013)
ببخشید اینجا سوالم رو مطرح میکنم :
مگه هنوز مشکل دانلود ریپلی وجود داره ؟ چرا من نمیتونم دانلود کنم ؟ از پیلترینگ هم استفاده کردم فایده نداره
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©