ببخشید چه جوری میشه نام کاربری را رنگی کرد ؟؟
ببخشید چه جوری میشه نام کاربری را رنگی کرد ؟؟
mehdi325 (10-14-2013)
درود،This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
به چت و id رنگی در دوتا 2 مراجعه کنید.
سلام
دوستان میخواستم بدونم راهی هست که ارتفاع دوربینو بیشتر کرد؟منظورم بیشتر از اونیه که با رول ماوس بالا میبریه.
اقای fcb اگه میشه اون سایتی که دادین برا دستورات کنسول رو ترجمه کنید اخه همه که زبانشون خوب نیست
سپاس
ویرایش توسط IR.RISING : 06-30-2013 در ساعت 01:59 PM
mehdi325 (10-14-2013)
ببخشید یه سری کد هست برای کاهش لگ و دلای میشه اونا هم بزارین ؟
قبل از هر چیز بخاطر اینکه دیر جواب میدم عذر میخوام...This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ترجمه کردنش که خیلی زمان میبره تازه دقیق معلوم نیست چی میکنه بائس آدم خودش به صورت تکی تست بکنه تا متوجه بشه
حالا باز شما از MasteR یا همون عارف عزیز بپرسید بهتون میگن بائس چی کار کرد چون دموهای سایت با ایشون هست و بلدن رویه کار رو...
ببینید اگر قرار بود با کد این چیزا پایین بیاد تا الان همه جا فراگیر شده بود و این همه برنامه برای کاهش لگ و دیلی نمی ساختنThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
شما هم مطمئن باش همچین کدی وجود نداره مگر اینکه بتونی کاری کنی که پینگت رو روی یک عدد ثابت تنظیم کنی مثل همین download limitation در برنامه IDM
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
dota_camera_distance 1134This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
1134 اندازه معمولی هستش حالا اگه میخوای دوربین دورتر شه بیشترش کن
IR.RISING (10-16-2013)
سلام همه کار ها را انجام دادم. کنسول رو هم از تو setting بازی هم از توی استیم active کردم.
اما:
1. وقتی داخل بازی میرم خود consoLe باز نمیشه ! (اینطور که شما گفتید ) اما خودم "پ" رو میزنم باز میشه
2. کامند ها کار نمیکنن ! من 2 کاماند رو بیشتر امتحان نکردم و کار نکردن و از رو کار نکردن این 2 میگم ک کاماند ها کار نمیکنن. کاماند هایی ک زدم عبارتند از:
dota_range_display و یکی دیگه که یادم نیست ! اما کار نمیکنن !
من اگه نتونم کاماند ها رو فعال کنم تا آخر در دوتا 2 نوب میمونم زیرا نمیتونم با 0.2 دیلی بازی کنم و از دستورات باید فیکسش کنم . چ کار کنم ؟!
سوال اول : باید دکمه رو توی دوتا تنظیم کنیدThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
سوال دومتون : بیشتر دستورات مربوط به dota 2 قبلی هست و توی reborn کار نمیده
دستور بلدید که سخنگوی دوتا 2 ریبورن رو خفه کنه؟
همون که هر 10 ثانیه یه بار میگه تاور شما داره کتک میخوره
توی دوتای قبلی میشد خفش کرد با دستور کنسول تو این نمیشه.
توی تنظیمات هم گزینه هست ولی هیرو هم خفه میکنه
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
منم همینو میخوام!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بعضی وقتا announcer استورم یا بریستل بک میوفته برام سرمو میخورن!!
w3c (11-24-2015)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©