اولا که من نگفتم QB ربطی به Feast داره !This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
دوما ، تانگو فقط 55 تا کمتر از HS هیل میکنه ولی در عوض مزیت های دیگه ای داره ( در کل بستگی به سبک بازی داره و نمیشه گفت چرته )
اولا که من نگفتم QB ربطی به Feast داره !This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
دوما ، تانگو فقط 55 تا کمتر از HS هیل میکنه ولی در عوض مزیت های دیگه ای داره ( در کل بستگی به سبک بازی داره و نمیشه گفت چرته )
کودکی می بینی رفته از کاج بلندی بالا، جوجه بردارد از لانه ی نور !و از او می پرسی...
In War No One Fights Alone
[̲̅N][̲̅e][̲̅d][̲̅r][̲̅a][̲̅W]
یه تعدادی محدودی اتک بهمراه خسارت اضافه میده یا همون Bonus Damage که فکر کنم تعدادش 8 اتک باشهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
در عوض از Attack speed هیروهای تحت تاثیرش کم میکنه که مقدارش مشهود نیست.
این اسکیل رو باید توی فایت ها یا موقع گنک کردن روی یاراتون بندازین تا اتک هاشون قوی تر بشه
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
AmirMahmood (03-22-2014),M.Lo4DinG (03-21-2014)
همین طور که ممد گفتهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
و باید اضافه کنم بهترین زمان برای گرفتن این اسکیل اول بازی بعد با بالا رفتن
HP حریف یه جورایی این اسکیل useless میشه
AmirMahmood (03-22-2014)
جدیدا از بازی پرت میشم بیرون بعد هر چی سعی میکنم reconnect نمیشه
مشکل از شما نیست احتمالا یه اپدیت میاد بن ها لغو نیشه
آخه دوتا2 آپدیت میده من چرا نمی تونم بازی کنم؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
2تا بازی پشت سر هم رفتم اینجوری شد.
اوایل بازی هم منو مینداه بیرون
دوستان یه سوال
اون جایزه هایی که برای تیم ها توی تورنمنت ها در نظر میگیرن برای تیم میدن یا هر شخص ؟
مثلا ti 2 سال قبل که 1 mil بود به تیم دادن یا به هر پلیر 1mil ؟
توی مستند Free To Play جوری حرف میزنن که انگار به هر شخص 1mil دادن
Because you cant understand something
dose not make it WRONG
به تیم و اینکه تیمش همون 5 پلیر نیست که ، تیم های بزرگ از افراد بیشتری تشکیل شده که جلو دوربین نبودن ، بعدش اگر نفری یک میلیون دلار یا...بدن میدونی یعنی چی ، یعنی زندیگی از این رو به اون رو ، خیلی پول زیادیه برا یه فرد حتی توی همون خارج کشور ، 100 هزار دلار زندگی یک زوج جوان رو تامین میکنه توی اونجا ، یک میلیون دلار دیگه میگن جز پولداراستThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
در کل فک نکنم تعداد یه تیم بیشتر از 8 نفر بشه . 5 تا بازیکن 1 منیجر حالا 2 نفر حامی و غیرهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
I don't wanna live a thousand years. If I just live through today, that'll be enough
سلام
دوستان یسری سوال داشتم
1- اسکیل 4 هیرو انتی میج دقیقا چطوری عمل میکنه و چه کاری انجام میده ؟؟ ( یه بار که میزنم هیچ کاری نمیکنه ولی یه بار که میزنم دشمن رو که جونش حدود 300 تا 400 رو درجا میکشه به بقیه دمیج میزنه )
2- اسکیل 3 هم مانند بالا چه کاری انجام میدهد؟
3- اسکیل 1 این هیرو چه مواقعی فعال میشه و مانا کم میکنه ؟؟ (شانیسه ؟ )
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©