اتفاقا کل امروز رو توی همین فروم بودم ولی همچین چیزیو ندیدم متاسفانه...من تازه واردم به این فرومThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اتفاقا کل امروز رو توی همین فروم بودم ولی همچین چیزیو ندیدم متاسفانه...من تازه واردم به این فرومThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
به هر حال ورودتون به جمع دوتا 2 بازان رو به شما تبریک میگم.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
سوالی کمکی چیزی داشتین میتونین تو فروم مطرح کنین تا جایی که از دستمون بر بیاد کمک میکنیم.
موفق باشین.
nevereverdown (05-13-2013)
قربونت آقا ممنون...فقط یه سوال کوچولو...من استیم واسم DotA 2 و Dota 2 test واسه دانلود داده،من DotA 2 رو دل کنم حله قضیه،مشکلی پیش نمیاد ؟؟؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Sharingan (05-13-2013)
بله شما باید Dota 2 رو دانلود کنین. Test برای ساخت آیتم در Workshop و از اینجور مسائل هست.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اگه سوالی داشیتین میتونین تو تاپیکه پرسش و پاسخ در مورد دوتا 2 - صفحه 41 بپرسین.
nevereverdown (05-13-2013)
تاپیک های مرتبط با موضوع :
پرسش و پاسخ در مورد استیم
پرسش و پاسخ در مورد دوتا 2
پرسش و پاسخ در مورد نصب و اجرای دوتا 2
اینوایت دوتا 2
منقل شد به آرشیو
Closed
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
Sharingan (05-13-2013)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©