به لینک زیر مراجعه کنید :This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
کلیک کنید
به لینک زیر مراجعه کنید :This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
کلیک کنید
داش اگه بن باشم بعد از اینکه از بن در اومدم و بازی کردم بهم میده bb رو؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
توی بن که هیچی نمیده . اگر بعده بازی بهتون نداد به جایی که خریدین مراجعه کنید .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
الان شما پست 7 دوستمون رو ببینید
کلیک کنید
بعد اون مشکل DC شدن که تقریبا 3 روز میشه حل شده من یه مشکل جدید دارم وقتی وارد DotA 2 میشم Play که میدم وقتی join بازی میشم همون موقع DC میشم که بازی هم نمیشه کرد
کسی همچین مشکلی داره ؟؟؟ یا الان همه طبق معمول بازی میکنن ؟؟؟
Do You Afraid Of God ? No Im Afraid Of You
سلام من تازه وارد بازی dota 2 شدم .هیچ آشنایی هم ندارم از شیوه خرید و هیروهای موجود
چندتا سوال داشتم درباره خرید و سبک قرار گرفتن بازیکنا در لین ها هست
البته من همیشه LOL بازی میکردم .بیشتر از سه سال،میخواستم بدونم توی Dota 2 میشه اکثر هیروهارو تانک کرد جواب میده ؟ هیرو پیشنهادی برای شروع یه تازه کار مثل من کدوم بیشتر قابل درک هست ؟
اگه یه اطلاعات مختصری دوستان کحبت کنن ممنون میشم
اگه وارد تاپیک اشتباه شدم بازم ببخشید
لازمه بگم که دوتا 2 مثل LOL پولی نیست و تمام هیرو ها از اول برای شما باز هست و مشکل هیرو نخواهید داشت.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
شما میتونین آیتم های Customization بخرین که در فرایند بازی تاثیری در گیم پلی نخواهند داشت.
در مورد هیروی پیشنهادی چند تا آموزش دوتا 2 توی سایت هست که من و مهرداد نوشتیم مطمئنا به شما کمک خواهند کرد برای یادگیریه بازی.
در ضمن خیر در دوتا 2 هر هیرویی رو نمیشه تانک کرد چون Role اش تانک نیست.
داستان،معرفی،آموزش های حرفه ای و..
nevereverdown (05-13-2013)
دوستان یه سوال تخصصی دارم.
بودن چه هیرو هایی تو گیم باعث میشه کد های زیادی رد و بدل شه ؟ (بجز Invoker)
هیروهایی که شبیح ساز دارن ، که انتی اینترنت ما هستن مخصوصا مثل هیرو phantom lancerThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
سلام آقایون من یه مشکلی پیدا کردم یه چند روز پیش هم اینجوری شده بود اما بعده 2-3 روز درست شد و حالا بازم همون مشکلو پیدا کردم.
مشکل اینه که من میزنم رو steam که run شه زیاد طول میکشه بعد که میاد بالا offline هست تا چند دقیقه بعد آن میشه حالا آن که میشه نمیتونم برم تو بازی میزنم رو بازی یه نوشته میاد(scanning for steam games updates) تا دو سالم صبر کنی اتفاقی نمیوفته اخه چراااااااااااا؟
ویرایش توسط IR.RISING : 05-13-2013 در ساعت 06:39 PM
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©