دوستان شرمنده اگه در این مورد تاپیکی زده شده ولی خیلی مشکل دارم با این عکس و اروره توش !
واقعا ازار دهندست و دوستامم همین مشکلو دارن بعضی وقتا اینجوری میشه و باید سیستمو ریست بدی اخه چرا !؟
دوستان شرمنده اگه در این مورد تاپیکی زده شده ولی خیلی مشکل دارم با این عکس و اروره توش !
واقعا ازار دهندست و دوستامم همین مشکلو دارن بعضی وقتا اینجوری میشه و باید سیستمو ریست بدی اخه چرا !؟
موفقیت برای اشخاص کم ظرفیت , مقدمه گستاخی است ... !
Steam iD : lv1amad
من خودم صبح همین اتفاق واسم افتاد خیلی رو مخهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
یک بار مودم رو ریستارت کردم کامپیوتر هم روشن خاموش کردم درست شد
ولی فکرنکنم واسه این درست شده باشه چون همش بستگی به نت داره که فعلا هم نت ها ...
راستی لازم نبود یک تاپیک باز کنید تو انجمن یک دور میزدید پیدا می کردید جوابتون رو
پرسش و پاسخ در مورد استیم
World Should Feel PAIN
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
مدمو نمیدونم ولی فکر نکنم به سرعت نت باشه ولی از یه طرف با ریستارت کامپیوتر دست میشه یه لینکم ماله سایته استیمه یه توضیح داده من چیزی نمیفهمم ازش کسی میتونی بغهمه دقیق باید چیکار کنیم برای این مشکل؟
https://support.steampowered.com/kb_...3134-TIAL-4638
موفقیت برای اشخاص کم ظرفیت , مقدمه گستاخی است ... !
Steam iD : lv1amad
عزیزم این بار دوم هست که شما تاپیک با عناوین نا مناسب میزنی. لطفا رعایت کنید.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
میتونستی اینجا سوالت رو بپرسی : پرسش و پاسخ در مورد استیم
در این تاپیک چندین بار این مشکل بررسی شده.
به آرشیو منتقل شد.
Milad._.R (05-17-2013)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©