درود،
با "Mr.Legendary" موافقم،
همیشه همینجوری بوده حالا امسال سخت تر شده.
پیشنهاد میکنم که صبر کنید،اگر تا اون موقع درست نشد یه متن درست حسابی بفرستیم+اطلاعات کامل .
الان هرکاری کنیم درست نمیکنن یا بدتر میشه .....
درود،
با "Mr.Legendary" موافقم،
همیشه همینجوری بوده حالا امسال سخت تر شده.
پیشنهاد میکنم که صبر کنید،اگر تا اون موقع درست نشد یه متن درست حسابی بفرستیم+اطلاعات کامل .
الان هرکاری کنیم درست نمیکنن یا بدتر میشه .....
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
در ارتباط با این مسله که دوستان میگن ((همیشه همین بوده)) باید عرض کنم که به دلیل محدودیت های موجود و برای حفظ سایت من تمام مطالب و اطلاعات رو اینجا ننوشتم ،به همین علت خلاصه عرض کنم (این تو بمیری از اون تو بمیری ها نیست)!! اگر ساپورت استیم اطلاعات پورت ها رو بده من اینجا قرار میدم.خواهشا دوستان از کارهای خودسرانه پرهیز کنند!
akpro (05-18-2013)
آیدی استیم منو Add کن شمارو توجیه کنم
و میخوام بدونم از چه منبع موثقی اینقدر با اطمینان صحبت میکنید
ویرایش توسط Mr.Legendary : 05-18-2013 در ساعت 02:46 PM
دمت گرم آقا ! همین
ممنونم ازت
مثل اینکه همین که اینقدر میگفتید نمیشه و تاثیر نداره جواب داده !!!!!!!!
فکر کنم نت ایران درست شد >:d< تبریک
همه جا هنوز درست نشده , بعضی از Add list من هنوز لگ هستند
همچنان که هفته پیش خیلی ها درست شدند این هفته هم بعضیا و احتمالا هفته دیگه نقاط دیگه ایران درست میشه
از نظر من که ربطی به این تاپیک نداشت , چون بعیده تو ایران به یک درخواست اون از نوع اینترنتیش 5 ساعته جواب بدن و درست کنند
به هر حال خوشحالم
سلام.امروز شنبه حوالی ساعت 19 ظاهرا مشکل پکت لوز و قطع شدن پورت ها در دوتا 2 برطرف شده.درسته که من هفته گذشته تو بخش شکایات زیرساخت پیغام گذاشتم و به ایمیل شخصی مدیرعامل زیرساخت و روابط عمومی اون میل زدم و مشکل رو مطرح کردم اما خودم بعید میدونم این قضیه از اینجا حل شده باشه.در هر صورت باید صبر کرد و ابعاد ماجرا رو سنجید.اگر اطلاعات جدیدی به من برسه شما رو هم در جریان قرار میدم.هر چی هست امیدوارم موقتی نباشه....
خوب با بررسی های که من روی چیز پ ان ها و قندشکن های موجود انجام دادم مشکل قطع شدن هر 30 ثانیه، 1بار برداشته شده و این یعنی این که فایروال ها رو بدلایلی خاموش کردن و تمای پورت ها باز شدن.خب پس این باز شدن پورت ها مقطعی است.
تو نوشهر هوا خوب بود نمیشد پلی داد الان داره سیل میاد دیگه دی سی نمیشم
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©