برای مشاهده کامل و استفاده از تمام امکانات انجمن ثبت نام کنید
I mean استاد فعلیم 75 سالشه میگه آرام آرام باهات کار میکنم بدنتو قشنگ میسازم خودش بدنش بعد این همه سال بازم خوبه . . . یه استاد دیگه هم هست چند تا شاگرد فرستاده mma گفت بیا کلاس منو ببین دانش آموزا گریه میکنن بدنتو میسازم زده استخون چنتا شاگردشم خورد کرده
من الان دارم نرم و بیسیک گونه کار میکنم بنظرت برم تمرینات سنگین کنم
والا چی بگم . . .
caz تو گفتی من رئیس دوتا 2 و والو نیستم فک کردم عصبانی هستی
دادا عصبی هستی :d یخورده آروم :d منم از این آپدیت .... ناراحتم مثل خودت
خیلی ممنون محم جان
عوض نمیشه اکثر پلیرا گفته بودن بهترین پچه.تو چندتا سایت اصلی مربوط به دوتا اکثرا با ۷ موافق بودم
زدی به سیم اخر:dامروز رفتم تو استیم لایبری ببینم حجم دوتا پدیده چقدر شاید باورت نشه خودش پاک شده بوددرکل خواستم بگم کامپیوتر من فهمیده بدرد نمیخوره دیگه..
سلام من نگفتم تغيير سادس گفتم بيسيك عوض نشده ولي رو ٤ گيگ گفتم تازه گتم نميشه فهميد بيش از نصف بازي برنامه نويسي بازي عوض شده يا نه ولي الان كه ميبينم ٦ گيگ خب بدون شك عوض شده
تعییر این پچ دیگه زیادی بزرگهآخه بازی تقریبا وابسته شده به اول گیری قبلا وابسته بود ولی نه اینقدر با اومدن shrin و backpack بازی چند برابر ساده شده.بعصی از تلنت ها بیخودن و ضعیف مثلا برای یه هیروی زده بود اول 15 ۱۵ تا میس چنس در صورتی که همین تلنت خیلی راحت کانتر میشه.خدا کنه باز بعضی چیزارو به حال عادی برگردوندن مثلا نشه به shrine tp کرد.
ارسال پیغام از طریق مسنجر برای Mohammad_ai69 ...
مدیر سابق
کاربر سایت
کاربر نیمه فعال
کاربر متخصص
کاربر جدید
کاربر عالی
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©