برای مشاهده کامل و استفاده از تمام امکانات انجمن ثبت نام کنید
الان روی بدن من قفس سینه اونورا یه علامت 8 ماهیچه ای نمایان شده این خوبه ؟
من که دیگه بای دادم دوتا رو اصن نمیتونستم به جایی برسم »
به سلامتی خودم که تو بحث رنکد مچ هویجم :d
اینم در نظر بگیر بغضی ها الکی ریپورت میدن،ریپورت هم اوتوماته و کاری نداره که دلیل ریپورتت چیه،ممکنه بخاطر بازی خوبت دشمن ریپورتت بده،یا اینکه همون کسیکه ۲۵ بار مرده از رو خودخواهی تیمشو ریپورت بده و اینم در نظر بگیر که هنوز هر بازی هر فرد فقط ۱ ریپورت براش حساب میشه.عوض حل مشکل خریدن اکانت دارن صورت مسئله رو میپیچونن.ساخت یه سیستمی که بتونه ۱/۲۸/۰ رو تشخیص بده کار سختی نیست.
سلام شما مشکل منو نمیدونید چیه؟؟؟ میخوام گیفت کنم هیچ فرندیو نشون نمیده more info رو میزنم لیست فرندام میاد جلو همشون نوشته مدت زیادی نیست با هم فرند هستید اصن همچین چیزی کجا بوده دیگه؟ بعضیاشونو 2 ساله باهاشون فرندم قبلن هم گیفت کردم
7*......
z بازی پشت سر هم باختم
اینم یادم رفت که بگم اصلا هم برای یه ایده ارزش قائل نمیشن فوقش کارو تو 1 ماه میدن و زمانی نمیزارن اصا براش :دی
آره اگه الان خودم برای خودم کار کنم اموزش های اصولی از اینترنت بگیرم انیمیشن های خودمو بسازم هر چقدرم که بد باشه بالاخره نتیجه میگیرم ! بیشتر آدما میان پکیج آماده میگیرن یه 4 تا تغییر میدن توش به خودشون میگن بازی ساز یا انیمیشن ساز به همین راحتی تو هم میتونی یه پکیج بگیری به بازی خروجی اندروید بدی بزاری بازار
البته من دوست دارم یا با انیمیشن سر و کار داشته باشم یا جلوه های ویژه یا با بازی سازی سرم گرم باشه
ارسال پیغام از طریق مسنجر برای Mohammad_ai69 ...
مدیر سابق
کاربر سایت
کاربر نیمه فعال
کاربر متخصص
کاربر جدید
کاربر عالی
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©