من خودم از DK خوشم میاد یه جورایی با هم match هستن اما تیم هایی مثل Navi و...همشون می خوان تک باشن و به معنای واقعی اینکه این بازی گروهی هست ، هنوز نرسیدن
من خودم از DK خوشم میاد یه جورایی با هم match هستن اما تیم هایی مثل Navi و...همشون می خوان تک باشن و به معنای واقعی اینکه این بازی گروهی هست ، هنوز نرسیدن
C9 دیروز یه پیکه خیلی جدید کرد که Jakiro رو داد کریه سیف لین با ساپورت ترینت و WD
امبر داد Solo Mid و DS داد آف لین.
اووووووف , پاره کرد :دی
Darktoheaven (05-21-2014),Mohammad_ai69 (05-21-2014)
من زیاد در این زمینه تجربه ندارم . ببخشید اینو میگم ولی فکر نکنم جدید باشه :dThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
پیک قوی هست ، دارک سیر که اکثر اوقات که پیک میشه سولو میره . امبر هم مید چندبار توسط دندی پیک شده . سبف لین کری با یه استانر و یه پولر هم که طبیعیه :d حالا بازم شاید من اشتباه کنم .
I don't wanna live a thousand years. If I just live through today, that'll be enough
Darktoheaven (05-21-2014)
شما تو عمرت Jakiro کری دیده بودی تازه سیف لین بره کریپ بزنه حتی از Gyro تیم حریفم بیشتر؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من که ندیده بودم
آها جکیرو کری ؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quoteفکر کردم جکیر و و ترینت و یه کری با هم رفتن لین :d حالا که حساب میکنم میبینم اونجوری 6 تا هیرو میشد
![]()
I don't wanna live a thousand years. If I just live through today, that'll be enough
Darktoheaven (05-21-2014),Sharingan (05-21-2014)
به نظر من امثال lgd با این بازیکن هایی که جمع کرده خیلی شانسش بالاست ... و خودم هم امیدوارم که ببره :d
متاسفانه بازیو نتونستم ببینم ولی اخه جکیرو؟ کلا یه bkb جلو اون بیاری اصلا پشیز هم حساب نمیشه ولی حالا که میگی نرکوندن بیزحمت یه اسکرین شات از state بازی بزار؟ :دیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©