الان گیم eg و dk بود
واقعا eg قوی و با برنامه ی کار میکنن
خیلی خوب بازی میکنن خدایی
یه لول بالاترن نسبت به بقیه
الان گیم eg و dk بود
واقعا eg قوی و با برنامه ی کار میکنن
خیلی خوب بازی میکنن خدایی
یه لول بالاترن نسبت به بقیه
گذاشتن عکس از Bet هیچ مشکلی نداره...This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ما با انجام و تبلیغش مخالف هستیم...
EG این Strategy رو کار کرده بودن و خوب نتیجه گرفتن اما در کل 2EZ4RTZThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
آقا !
LGD o iG
کی میبره !؟
از 50تا آیتم فقط 4تا گرون قیمتش برام موند |:
همشو باختم !
کلا اگه بازی 100% هست بگید بزنم
دلــم « آرامـــش » وارونــه مــی خــواهــد !
شُ م ا ر ا
Steam ID : Benykhan1998
Nick Name : BenyKhan
ID Number : 238142159
جدی از بازیشون لذت بردمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
خیلی قوی باز میکنن
منسجم و حساب شده
بازیشون جوریه که مطمئنی از همه چیز
این که معلومه بازی ig میبرهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
eg که تا الان یه دست به newbee داده بعید میدونم دست دوم رو هم ببره
newbee بهم ریخته bet هارو:دی
باورم نمیشه مزخرف ترین تیم 3 روز اول رفت فینال !!!!!!
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
مزخرف ترین تیم؟! بر چه اساس این حرفو میزنید؟! Newbee خیلی player های قدیمی و قوی داره و تیم خیلی خوبی هستش و حقشون بود برن فینال.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
این حرفو fanboy های EG میزنن منم اگه Fear تو EG بود طرفدار اونا بودم ولی ازشون خوشم نمیاد(TRYHARDS)
ایشالا Newbee امسال قهرمان بشه.:smile103:
هیچ چیزی مثل بازی اول DK با EG برای من تا اینجایه TI4 لذت بخش نبوده!!Dk این همه بازیکن خوب و عالی داره(رسما همشون غولن!)بعد بیای سیستم Rat بازی کنه!یعنی اون جا که بیس رو ترکوندن از ته دل خوشحال بودم خیلی چسبید.
گفتم که سه روز اول گروهیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
چون به زور اومد بالا 8 باخت 7 برد.
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
رسما لعنت به newbee از اول پلی آف تا حالا جلوشون بت گذاشتم همه رو هم باختم الان رسما هیچی برام نمونده امیدوارم قهرمان نشن . . .
در مورد بازی EG و DK هم بگم که DK وقتی توی اتاق خودشون در حال بحث در مورد استراتژیشون بودن ازشون فیلم گرفته شده . اونم استراتژی بازی جلوی EG که خودش به درفت ترسناک معروفه
I don't wanna live a thousand years. If I just live through today, that'll be enough
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©