lol پس تاحالا tiny کری ندیدیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quoteفقط نوب های 3 دهه پیش میرن bilnk و dagon و فقط skill 1 ,2 پر میکنن. برور بازی های Ehome توی Ti2 با tiny رو ببین. اگه pa و void و specter آیتم bkb نخرن 100% از tiny میخورن.

LinkBack URL
 LinkBack URL About LinkBacks
 About LinkBacks 

نوشته اصلی توسط Amir-Elemental
 نوشته اصلی توسط Amir-Elemental

من خودم فکر میکردم Pa قویتر شده ولی ر**ن به اسکیل سومش....هیرو نزدیکت باشه blur از کار میوفته.....از هیرو ها دور باشین blur فعال میشه...به نظر من الکی PA رو تغییر دادن یه سری هیرو ها رو که حتما باید یه تغییری میدادن ندادن,اونوخ PA رو یه تغییر مسخره دادن.الان رفتم تو سایتای مختلفم خوندم....گیج شدم بدجور...سوالم اینه:آیا PA میتونه الان با blur به هیروها miss بده یا نه....
من خودم فکر میکردم Pa قویتر شده ولی ر**ن به اسکیل سومش....هیرو نزدیکت باشه blur از کار میوفته.....از هیرو ها دور باشین blur فعال میشه...به نظر من الکی PA رو تغییر دادن یه سری هیرو ها رو که حتما باید یه تغییری میدادن ندادن,اونوخ PA رو یه تغییر مسخره دادن.الان رفتم تو سایتای مختلفم خوندم....گیج شدم بدجور...سوالم اینه:آیا PA میتونه الان با blur به هیروها miss بده یا نه....