Medusa فول همرو میزنه حتی Void فول و
Medusa فول همرو میزنه حتی Void فول و
یعنی مدوسا ck رو هم میزنه؟ عجیب و غریبThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
واسه کشف دنیای جدید،صادرات قهوه/زنده باد،یاد آمریکایی های مادر قح.به
زنده باد،صداقت/این واسه مصدق/تقدیم به شاهنشاه بیسواد /تقدیم به مدرس
تقدیم به پول نفت/تقدیم به عرب فقیر/تقدیم به پرچمای سوخته ی دیکتاتور کبیر
اسمشو نگیم...بیاید اسمشو نگیم/از ترس پشت میله جلو میله ها نریم...
همه چیز رو باید با شرایطش در نظر گرفت ولی من فکر میکنم medusa ضد ck هم میتونه باشه حتی !This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
I don't wanna live a thousand years. If I just live through today, that'll be enough
huskar بهترین هیرو فول ایتم هست
این حرفت خیلی جالب بود . من حتی بازی داشتم Puck بودم Huskar زدم. در اصل میخوام اینو بگم که Huskar از بیشتر هیرو ها میخوره! Troll که ضد اصلیشهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Four-Eyes (11-16-2014)
مدوسا ضدِ CkThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
کودکی می بینی رفته از کاج بلندی بالا، جوجه بردارد از لانه ی نور !و از او می پرسی...
In War No One Fights Alone
[̲̅N][̲̅e][̲̅d][̲̅r][̲̅a][̲̅W]
مدوسا ضد CK چون با 6 ش میزنه Illusion رو .... هر هیروی فول ایتمش خطرناک و قوی حالا وید رو اصلا هیرو فرض نکنید
16 صفحه یعنی واقعا بحث کردید ؟
وات دا ...
بابا همه چی به بازی بستگی همه چی درگیری گروهیه ، یکی اصن فول باشه قوی ترین هم باشه تو فایت جوری disable میکنن که نگو و نشنو !
Because you cant understand something
dose not make it WRONG
agreedThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
.
.
..
I don't wanna live a thousand years. If I just live through today, that'll be enough
Mr.Nobody (11-17-2014)
مدو نساج رو میزنه؟(ck)
wtf
واسه کشف دنیای جدید،صادرات قهوه/زنده باد،یاد آمریکایی های مادر قح.به
زنده باد،صداقت/این واسه مصدق/تقدیم به شاهنشاه بیسواد /تقدیم به مدرس
تقدیم به پول نفت/تقدیم به عرب فقیر/تقدیم به پرچمای سوخته ی دیکتاتور کبیر
اسمشو نگیم...بیاید اسمشو نگیم/از ترس پشت میله جلو میله ها نریم...
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©