مطالب جالب (زنگ تفریح!)

کوتاه کننده لینک محل تبلیغات شما آپلود عکس
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 4576

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
  1. Top | #1

عنوان کاربر
    کاربر فعال
    شماره عضویت
    3236
    نقل قول نوشته اصلی توسط Persian Leopard نمایش پست ها
    This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
    داران فیلترینگ رو هوشمند میکنن بعضی وقتا که دارن تست میکنن فیس بوک هم از فیلتر در میاد حتی سایت ها غیر اخلاقی ولی وقتی راه اندازی بشه دیگه vpn هم کار نمیکنه فیلترینگ هوشمند رو از چین خریدن هرچی مورد نیاز مردمه دسته 3ش رو از چین میگیرن این رو دسته اول گرفتن تا می توانید بت بگذارید که در آینده نمی شود یا باید از کشور خارج شید
    و نکته بدش اینه که چین قوی ترین فیلترینگ جهان رو داره و به ما فروختش نامردا
    باو نمیشه که اینجوری !! فقط برو تو گوگل بزن یه چیز انگلیسی 90% سایتا فیلتره به اونم فکر کن که اگه Viber یا Line و... فیلتر شن دیگه باید بریم بالا ساختمون با دود بهم علامت بدیم.ولی هرچه قدرم این نوع فیلترینگ قوی باشه بازم ایرانیا راه مقابله با اونو پیدا میکنن .اینو بهت قول میدم

2. Top | #2

عنوان کاربر
    کاربر ثابت انجمن
    شماره عضویت
    2342
    نقل قول نوشته اصلی توسط Clash نمایش پست ها
    This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
    باو نمیشه که اینجوری !! فقط برو تو گوگل بزن یه چیز انگلیسی 90% سایتا فیلتره به اونم فکر کن که اگه Viber یا Line و... فیلتر شن دیگه باید بریم بالا ساختمون با دود بهم علامت بدیم.ولی هرچه قدرم این نوع فیلترینگ قوی باشه بازم ایرانیا راه مقابله با اونو پیدا میکنن .اینو بهت قول میدم
    خوب راه که داره باید بری نت ماهواره ای بگیری نصبش یک 3میلیونی خریج داره غیر قانونی هم هست بگیرنت زندان داره ولی خوب پینگت هم روو 1 یا 2 میاد فقط بانجها و وزارت ها دارن و البته مردم معمولی (پولداراشون )
    تا جایی که من میدونم با هیچ نوع وی پی انی باز نمیکنه نه cisco نه kerio و ... دیگه می خوایم چی دیبیاریم از خودمون که ازش عبور کنیم
    کلا میگن خیلی هوشمنده یکم هوشمند نیست ولی خب یک جورایی بدم نیست مثلا فیسبوک همه جاش فیلتر نیست یا شاید دوتا 2 لانج فقط قسمت بتش فیلتر بمونه
    البته الان که دارم فکر میکنم خیلی هم بده
    فرض کنید اپ استور یک سری اپاشو نتونی دانلود کنی :O
    فاجعس
    گر سنگ از آسمان ببارد من پارس هستم و زانو نخواهم زد

3. کاربر مقابل از Persian Leopard عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

YOLO (12-05-2014)

کلمات کلیدی این موضوع