همشون رو قبلا شنیده بودم! پس چون بار چندم هست میشنوم پس فکر کنم درست باشه!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
همشون رو قبلا شنیده بودم! پس چون بار چندم هست میشنوم پس فکر کنم درست باشه!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
Prince Of Persian (12-07-2014)
من فک میکردم خودم بیکار ترین ادمم .نگو مستر عزراییل بیکار تر بودهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
عزیز من چرا هر چی میخونین باور میکنین ؟ خودش داره میگه مغز تا هفت دقیقه بعد از مرگ زندس (که نیست) گوش تا 3 روز اصن کارم بکنه وقتی مغز نیست چی رو میخوای بشنوی پر معنی ترین کلمات هم بیش تر از یه ور ور توی گوش مرده نیست (برای مردن از کار افتادن قلب ملاک نیست مغزت باید از کار بیفته پی چه طوری بعد از 7 دقیقه نیم قشر چپ میمیره ؟)This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
'ScoOPiNG yO (12-19-2014),Ray[A]n (12-08-2014),shavn (12-08-2014)
تنها کاری که اسلام برای مردم ما کردن خرافاتی کردن مردم بود وگرنه اگه به یکتا پرستی بود ما 1000سال قبل حملشون خدای یگانه رو می پرستیدیم
گر سنگ از آسمان ببارد من پارس هستم و زانو نخواهم زد
'ScoOPiNG yO (12-19-2014),YOLO (12-08-2014)
بحث رو به جایی نکشونین که هرکی بیاد هر چرت و پرتی دلش میخواد تحویل بده . تمومش کنید .
I don't wanna live a thousand years. If I just live through today, that'll be enough
''iMM (12-07-2014),Huntereshoon (12-07-2014),WardeN (12-07-2014)
در يازدهم سپتامبر 2001ميلادي چند هواپيما با برجهاي دوقلوي نيويورك در خيابان جرف هاربا طبقه 109 آن اصابت مي كند كه اين امر موجب بوجود آمدن تشنج هاي سياسي واقتصادي و اجتماعي شد و نشان داد بنيا نهاي چپاول و غارتگري سست و بي پايه مي باشد ؛ كه خداوند سبحان 1400 سال پيش توسط پيامبر خود در قرآن كريم به اين موضوع اشاره مي كند.
سوره توبه ؛ جزء 11 و سوره 9 قرآن كريم مي باشد. روز حا دثه : 11/9/2001
كلمه 2001 آن جرف هار مي باشد. محل برج : خيابان جرف هار
خداوند در آيه 109 سوره به خرابي بنا اشاره مي فرمايد. طبقه اصابت : 109
I don't wanna live a thousand years. If I just live through today, that'll be enough
Huntereshoon (12-07-2014),WardeN (12-07-2014),رهی (12-07-2014)
miniod (12-08-2014)
آقا تریلر بازیه خیلی توپه منم تموم کردم بازیشو فقط خواستم بدونم اسم آهنگ تریلرش چیه ؟ ( همون تریلیر اولیش )
Saints Row: The Third on Steam
خواننده ک lil wayne هست ولی اسم اهنگو نمیدونم!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©