Four-Eyes (12-04-2014),Huntereshoon (12-04-2014),WardeN (12-04-2014)
داران فیلترینگ رو هوشمند میکنن بعضی وقتا که دارن تست میکنن فیس بوک هم از فیلتر در میاد حتی سایت ها غیر اخلاقی ولی وقتی راه اندازی بشه دیگه vpn هم کار نمیکنه فیلترینگ هوشمند رو از چین خریدن هرچی مورد نیاز مردمه دسته 3ش رو از چین میگیرن این رو دسته اول گرفتن تا می توانید بت بگذارید که در آینده نمی شود یا باید از کشور خارج شید
و نکته بدش اینه که چین قوی ترین فیلترینگ جهان رو داره و به ما فروختش نامردا
گر سنگ از آسمان ببارد من پارس هستم و زانو نخواهم زد
باو نمیشه که اینجوری !! فقط برو تو گوگل بزن یه چیز انگلیسی 90% سایتا فیلتره به اونم فکر کن که اگه Viber یا Line و... فیلتر شن دیگه باید بریم بالا ساختمون با دود بهم علامت بدیم.ولی هرچه قدرم این نوع فیلترینگ قوی باشه بازم ایرانیا راه مقابله با اونو پیدا میکنن .اینو بهت قول میدمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
خوب راه که داره باید بری نت ماهواره ای بگیری نصبش یک 3میلیونی خریج داره غیر قانونی هم هست بگیرنت زندان داره ولی خوب پینگت هم روو 1 یا 2 میاد فقط بانجها و وزارت ها دارن و البته مردم معمولی (پولداراشون )This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
تا جایی که من میدونم با هیچ نوع وی پی انی باز نمیکنه نه cisco نه kerio و ... دیگه می خوایم چی دیبیاریم از خودمون که ازش عبور کنیم
کلا میگن خیلی هوشمنده یکم هوشمند نیست ولی خب یک جورایی بدم نیست مثلا فیسبوک همه جاش فیلتر نیست یا شاید دوتا 2 لانج فقط قسمت بتش فیلتر بمونه
البته الان که دارم فکر میکنم خیلی هم بده
فرض کنید اپ استور یک سری اپاشو نتونی دانلود کنی :O
فاجعس
YOLO (12-05-2014)
بیاید به نشانه اعتراض مودم هامونو بریزیم تو خیابون آتیش بزینم..... والــــــــــــــــا
با vps چطور ؟! نمیشه با vps از فیلترینگ هوشمند رد شد ؟!...
felarous (12-06-2014)
ارتباط مارو با جهان قطع کنن فقط بزنیم شبکه 1 اخوند ببینیم که گناه نکنیم جمع کنید بابا
ANG3L Of W4R (12-07-2014),felarous (12-06-2014),رهی (12-06-2014)
لازم شد یه توضیحی درمورد ف-هوشمند بدم. " بنا به گفته خودشون"
1- کاملا بومی هست
2- هیچگونه ارتباطی رو قطع نمیکنه. بلکه محتوای مجرمانه (!) رو شناسایی میکنه و دسترسی بهش رو مسدود میکنه.
3- با وجود شماره 2 بازم سایت های بلاد کفر "ف-بوق،اون کفتره و تویوپ :d " هنوزم ف میمونن.
4-قراره فشار بار روی نت کشور رو کم کنه درنتیجه سرعت بیشتر و پینگ تایم پایین تری ارائه میده "اههه"
_
درکل چیز خوبی میتونه باشه و اگر همین چیزی که میگن باشه خیلی عالیه. سایت هایی که به ناحق ف شدن هم رفع ف میشن"برای دانشجوها که نیاز به منابع خارجی دارن خیلی خوب شده" واگر گفتشون درمورد سرعت و پینگ راست باشه برای ماهم خوب میشه.
Soul Keeper (12-05-2014),WardeN (12-05-2014),رهی (12-06-2014)
یوتیوب و فیس بوک فیلتر میمونن؟
من فکر کردم که صفحه های مجرمانشون فیلتر میمونه
خسته نباشن
بعد اگه سرور های استیم رو فیلتر کنن دیگه نمیشه بازی کرد
نمیتونی تو بازی فحش بدی(فاجعس)
یعنی کلا یک سری کلمات نمیشه تایپ کرد (تو گوگل الان هم همین جوری هست پیشرفته ترش)
البته اینارو از یکی شنیدم تو یک سازمانی کار میکرد الان اسمش یادم نمیاد
کلا زیاد وعده پهنای باند و سرعت بالا و پینگ پایین رو دادن کدومش عملی شده که این بشه من شنیدم اینترنت کلی کند هم میشه
مطمئنم خالی بستن بومیه
میگن وقتی یک درد بزرگ داشته باشی هر چقدر درد های کوچک بیاد سراغت نمیفهمی .
اگر نت رو بکنن 1kb هم من دیگه عین خیالم نیست دیگه مهم نیست برادر من .
این چین بی ناموس بیشترین ضرر رو به کشور ما زده ، بخاطر مواد اشغال هایی که وارد کشور ما شده تمام ظروف وسایل و ..... بدون استاندارد و دارای مواد رادیواکتیو هست شما فکر میکنی اینقدر سرطان دلیلش چیه که در کشور ما اینقدر زیاد شده ؟ همینه ، دوستان خیلی احتیاط کنید یا یک چیزی نخرید یا اگر میخرید چیز خوبی بخرید که متاسفانه خیلی ها هزینه نمیتونن بپردازن به خاطر گرون بودن اجناس استاندارد . من بخاطر کار بابام با بهداشت و پزشکان زیادی در ارتباط بودیم قبلا درسته که ما امکانات ارتباطی و پزشکی خیلی کمی داشتیم اما تا به سن 19 سال رسیدم فقط 2 نفر رو شنیدم که با سرطان جان خود رو از دست دادن ! اما از 19 سالگی تا الان که 25 سالمه ، شاهد از دست دادن جان ادم های زیادی شدم توسط سرطان اونم از نزدیک . همین مرتضی پاشایی یکی از جوانان کشور ما چطوری از بین رفت ؟ بخاطر استفاده از غذاها و وسایل کثافتی که همه ما ایرانی ها استفاده میکنیم جوانای 30-35 سال زیادی دیدم که سرحال بودن بعده 1 ماه افتاده شد یهو ، بعد خبر دادن سرطان داره و زن جوان و یک بچه داره ، و متاسفانه اون مرد جوان هم مرده
من کشوری توی تاریخ ندیدم که به ایران کمک کرده باشه ، اما هیچ کدوم هم اندازه ی این چین و روس کثافت به مردم ایران و کشور ما ظلم نکرده اما هنوز به عنوان دوست میشناسنش
به خدایی که همه ادیان میدونن وجود داره ، من فقط می خوام هم وطنانم سالم باشن حتی اگر اینترنتم سرعتش 1kb باشه من فقط می خوام جان ادم ها ارزش بی نهایت داشته باشن انسان ارزشش خیلی زیاده که متاسفانه امروزه ، با انواع بیماری ها و انسان های دیگه ( انسانیت که ندارن ، بلا نسبت این ها از حیوانم کمترن ) و ....مثل اب خوردن جون ادم ها گرفته میشه ، اصلا همین مرگ و میر بخاطر تصادف در دنیا ببین کشور ما چندمه .
اگر حرفم رو قبول نداری برو آمارها رو چک کن
البته ما خیلی وقته مرده ایم
''iMM (12-06-2014),ANG3L Of W4R (12-07-2014),fever361 (12-06-2014),M.Lo4DinG (12-06-2014),Ne7erMore (12-06-2014),Soul Keeper (12-07-2014),WardeN (12-06-2014),YOLO (12-07-2014),رهی (12-06-2014)
مرز ایران هم فیلتر بشه انقد هکر نخبه هست با 1کلیک gg ez میده
واسه کشف دنیای جدید،صادرات قهوه/زنده باد،یاد آمریکایی های مادر قح.به
زنده باد،صداقت/این واسه مصدق/تقدیم به شاهنشاه بیسواد /تقدیم به مدرس
تقدیم به پول نفت/تقدیم به عرب فقیر/تقدیم به پرچمای سوخته ی دیکتاتور کبیر
اسمشو نگیم...بیاید اسمشو نگیم/از ترس پشت میله جلو میله ها نریم...
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©