معرفی بازیکن های بدون تیم - دوتا 2

کوتاه کننده لینک محل تبلیغات شما آپلود عکس
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 294

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
  1. Top | #11

عنوان کاربر
    کاربر سایت
    شماره عضویت
    3358
    یوزرنیم استیم
    184125860
    نقل قول نوشته اصلی توسط GaMachine نمایش پست ها
    This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
    همه کسایی که رنکشون پایین میان بهونه میارن که ما میتونستیم آیدی جدید بسازیم یا اینکه میتونستیم همش ریکی پیک کنیم و ...
    اصن اون 10تا بازی کالیبرشن رنک رو تعیین نمیکنه رمک از قبل تعیین شدس محدودش ، همه ش هم به اسکیل بازیتون بستگی داره به هیرو و پیک نیست پس بهونه نیارید
    باورتون همه نمیشه برید یه دست با پلیر های 4 کی پلی بدید میفهمید سطح بازیتون چقد پایین نسبت به اونا
    دوست عزیز اینوطوری که شما میگی پس کسی که اولین بارش باشه بعد از شانس خوب همه چیزشم اکی باشه رنکش بشه 4 هزار این که هنوز بازی رو درک نکرده کاملا بدبخته که بخواد با اون سطح پلی بده نا امید میشه از بازی فقط به اون رنک نیست به لول ایدی هم هست که هر چی بالا تر باشی سطح بازی کنا بالاترر هستش شما 2/3 بار اینجا تکست دادی اما 1 دلیل منتطقی که ثابت کنه رنک مهمه نداشتی ولی تو حرفات کسای مثل من که دارم اینجا بحث میکنم رو راحت نوب یا هر چی فکر میکنی تو ذهنت که کسی رنکش پایین هست خطاب میکنی اینو بهت دوستانه میگم به هیج جایی تو زندگیت با این دیدگاه نمیرسی اگه پست قبلی من رو میخوندی میفهمیدی که رنک چرا مهمه من اینجا بحث نمیکنم که بگم من حرفه ا ی هستم بحث میکنم که دیدپگاه اشتباه کسایی مثل شما شاید عوض بشه و به دیگاه درستی برسه که شاید روزی بتونین 1 تیم پیدا کنید منطقی چون پلیر خوب با رنک خوب فرق داره اگرم که دارید خوش به حالتون اما با این دید سخت هستش بحث منطقی با شما
    Buy A Ward Save A life

2. 2 کاربر مقابل از B.13 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

Mohammad_ai69 (12-15-2014),[DR.[mmL (12-15-2014)

کلمات کلیدی این موضوع