bkb هیچ جوره رفرش نمیشه.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
bkb هیچ جوره رفرش نمیشه.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
[DR.[mmL (05-20-2015)
دیروز یه بازی رفتم طرف پودج پیک کرد دیدم dragon claw +rotten stache +taunt+bonsaw+pant pudge رو داره منم مید رفتم با qop تو دلم گفتم یا علی این که این همه آیتم داره حتما بازیش عالیه پروفایلشو چک کردم دیدم بوکش لول 500 بود HOW GOD?
سوپر نوب بود،یه هوک درست نکرد ،مید رو راحت باخت ،جالب اینجاست همه آرکانا رو هم داشت what a rich kid?
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
Salam kasi midoone az koja mitoonam Zamane tamame mosabeghat irani va khareji ro peida konam ?
زبان فارسی رو ازت گرفتن؟ یا انگلیسی نوشتنم دیگه کلاس شده؟!
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
Lone Star (06-08-2015)
Dota 2 >> Watch >> eventsThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
سایت ها هم چندتاشون مثلا joindota - dailydota2 - dota2lounge
در مورد بازی های ایرانی والا خبر ندارم .
I don't wanna live a thousand years. If I just live through today, that'll be enough
سللااااااام
اقا لطفا جواب منو بدین
من یه چند وقتیه بان شدم 2 تا بازی دیگه مونده تا بانم تموم شه اما هرچه قدر بازی میکنم اون 2 تا بان تموم نمیشه کمک کنیننننن
وسط بازی اگه dc شی یا afkشی اون بازی حساب نمیشه
سلام. یه سوال داشتم برای منی که تازه از دوتا1 به دوتا2 نقل مکان کردم چجوری کریپ خودی رو بزنیم تو دوتا1 رو اون شمشیر کلیک میکردیم میخواستم بپرسم اینجا باید چیکار کنیم ... باتشکر
دکمه a
کلیک
Milad._.R (11-13-2015),Mohammad_ai69 (11-13-2015),w3c (11-13-2015)
برای هیرو ck بستن این ایتم ها خوبه ایا ؟
radiance-pwer trade-manta style-bkb -stanic ya s&g
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©