thenew - Overview - DOTABUFF - Dota 2 Stats اینو نگاه کن باید یه هیرو قوی پیک بدی که خودت بازی رو جمع کنی تو 3 بازی که هارد کری بودم حتی یه هارد کری دیگه با من تو لاین بودThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
thenew - Overview - DOTABUFF - Dota 2 Stats اینو نگاه کن باید یه هیرو قوی پیک بدی که خودت بازی رو جمع کنی تو 3 بازی که هارد کری بودم حتی یه هارد کری دیگه با من تو لاین بودThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
دیدم ببینم چی کار میکنم امروز smurf میکنمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
برا در اووردن ایددی از لیمیت باید چی کار کرد؟
باید یه بازی از استیم بخری رفیق قیمتش هم مهم نیست از 5 دلار تا ...This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
The man the 1k - Overview - DOTABUFF - Dota 2 Stats
چرا HS نمیشه؟ راستی یه سوال با timbersaw middle spam میشه winrate بالا برد؟ لامصب خیلی ezwin هست الان این گیم ها stats و آیتم هارو لطف کنید یه نظری بدید ممنون میشم. تیمبرساو 1 روزه شروع کردم تینکر هم 5-6 روز
پ.ن : اسمو حال کردید؟
برای بالا رفتن سطح ، بستگی به win rate نداره کهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
به تاپیک دوم من توی امضا مراجعه کنید
تا اون هیرویی شما رو میبره به سمت ez win که شما بهترین باشین باهاش ، مسابقات رو که مشاهده کنید همه با timer عالی بازی کردن و بردن اما چند ساعت پیش اینقدر w33 با این هیرو بد بازی کرد که ادم حالش بد میشد
آخه مثلا من خودم بهترین هیرو هام invoker هستن و چندتا هارد کری مثل anti mage ولی خوب وقتی توی گیم پاب من با تینکر خودم کوریر رو خریدم دیگه شما انتظار دارید ساپورت هم بیاد که مثلا من هارد کری برم؟! برا همینه که از استراتژی برادران روس موسوم به mid or feed استفاده میکنم و اسپم میکنم بعد یه چیز دیگه هم هست اونم اینه که اکثر اوقات مید لینر نرمالی مثل invoker یا تینکر نمیتونه اگه تیمش بد باشن بازی رو ببره براشون ولی تیمبر اگه زود bs بیاره واقعا میتونه موثر باشه، حالا باز باید مید لینر های semi carry مثل شدو فیند و نمپلار رو تمرین کنم چون کلا پلی نمیدم اونارو ( همونطور که گفتم رول تخصصیم کری هست که معمولا با ساپ توی پارتی گیم میرم یا کلا team ranked match captains mode )This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
همینطور که توی پست های قبلی هم گفتم شما در سطحی که میخواد boost or smurf کنید و اون سطح شما رو با بازیکنایی میندازه که بهتون اجازه نمیدن بری mid یا safe line خودتون کمی فکر کنید بهترین مکان جنگل و offline هستش شما میتونی کری بگیری مثل life ، lc ،bloods و..... اینها بهترین کری ها هستن دست کم نگیرین اینا رو ، که به راحتی میتونن توی جنگل فارم کننThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
دقیقا ....... بهترین گزینه از نظر منم جنگله ( مخصوصا lc )This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
LC بدم میاد به نظرم یه نوب هیرویی در رده pa هست :/ ولی ls خیلی راحت میشینم، ولی خسته شدم راستش چون هم توی اسمورف ( اسمارف؟ :دی ) هم توی بازی های cm خیلی ls بازی کردم ِThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
آفلینر که بشه راحت فارم کرد و اینا و جمع کرد کی پیشنهاد میدید؟ به عمرم آفلین بازی نکردم :/
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©