آموزش هیروی Bloodseeker - دوتا 2

کوتاه کننده لینک محل تبلیغات شما آپلود عکس
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 64

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
  1. Top | #1

عنوان کاربر
    کاربر فعال
    شماره عضویت
    157
    زیاد علاقه ای به تخریب روحیه معنوی ندارم یه چیزایی رو میگم فرق بازیکن های خوب و بد و معلوم می کنه
    اول از اینکه بیشتر اموزشو از روی اطلاعات خودت نوشتی تشکر میکنم خیلیا میان 4 تا عکس از سایتای خارجی می زارن مهارتاشم ترجمه می کنن می شه اموزش
    و اما نکات آموزش حرفه ای :
    به نکات مثبت می شه اینو اضافه کرد نیاز کم به ایتم تا اواسط بازی نکات منفی قابلیت مانور کم
    توی اموزشا باید حتما ذکر بشه که چرا و کی چه ایتمی بگیریم مثال میزنم من هیرو بلاد سیکر پیکردم و الا دقیقه 20 بازی و من فقط یه بوت دارم و از بازی عقب موندم سه راه رو می تونم انتخاب کنم
    1. برم armlet lg بگیرم اگر هیرو نوکر جولومه یا حتی می تونه ancient janggo lg باشه
    2. برم سراغ maelstrom lg و تا مین 40 فارم کنم
    3. یا اگه از اکسپی عقب مندم تا مین 25 hand of midas lg رو بخرم
    یا مثلا روزه خوبی بود و خوب فارم کردم تا مین 8 سریع hand of midas lg بخرم یا اینکه یه راست برم سراغ ایتمای sange and yasha lg یا maelstrom lg
    بحث بعدی اینکه کی phase boots lg یا power treads lg بخرم خب واضحه زمانی که هیرو های نوکر مثل لینا لاین یا پودج یا ... تو بازی بود power treads lg میخریم غیر این صورت روی دمیج کار می کنیم
    بحث نوکر شد که شما heart lg پیشنهاد داده بودی توی بیشتر موارد برای هیرو های کری به خصوص اجیلیتی ایتم skadi lg یا satanic lg می خرن که اشاره ای نشده . مخصوصا که داستان ارب اینا برداشته شده

در مورد ونگارد کاملا کاره اشتباهیه مگه تو یه حالت که مثلا 5 تا هیرو ملی melee اتکر جولوت باشن که کم پیش میاد بیشتر یاد گارنا انداخت منو : / تو اینجور موارد radiance lg ایتم خوبیه
    از ایتمای دیگه ای که توضیح ندادید manta lg هست که میشه داج کرد و هم اچ پی مده و موو اسپید که جلو نوکرا هم گزینه ی خوبیه

از بین cyclone lg و force staff lg خریدن فورس کاملا کار اشتباهینه و اصلا نباید پیشنهاد بشه تو پچ قبلی اسیب زیادی می زد و این پچ اصلا ارزش نداره واسه هیرو کری ایتم پشتیبانب خریداری بشه در مورد cyclone lg ایتم فوق الاده خوبیه
    = dodge + ms+mana regen می شه باش اسکیل دو بلاد رو اسپم کرد و سریع تر فارم کرد
    متای جدید بلاد سیکر هم سبک نکر هست که می شه ethereal blade lg و dagon lg هست

در مورد role شخصا offlane . mid lane رو ترجیح میدم تا jungler
    ایتمای شروع بازی نیازی به خرید salve , tango نیست یه poor mans shield lg + 2 shared tango
    اینا هم خیلی خوبن orb of venom lg و solar crest lg

اینام ایتمای شرایطی که اشاره نشده :

armlet lgdiffusal blade lgglimmer cape lgmanta lglotus orb lg

خب دیگه فعلا انگشتام درد گرفته تا یعد

خسته نباشی .
    ویرایش توسط ♀♠♥ßKß♥♠♀ : 08-22-2015 در ساعت 11:20 PM

2. 4 کاربر مقابل از ♀♠♥ßKß♥♠♀ عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

ABNightmare (08-22-2015),Deadking (08-23-2015),Milad._.R (08-23-2015),WardeN (08-22-2015)