زیاد علاقه ای به تخریب روحیه معنوی ندارم یه چیزایی رو میگم فرق بازیکن های خوب و بد و معلوم می کنه
اول از اینکه بیشتر اموزشو از روی اطلاعات خودت نوشتی تشکر میکنم خیلیا میان 4 تا عکس از سایتای خارجی می زارن مهارتاشم ترجمه می کنن می شه اموزش
و اما نکات آموزش حرفه ای :
به نکات مثبت می شه اینو اضافه کرد نیاز کم به ایتم تا اواسط بازی نکات منفی قابلیت مانور کم
توی اموزشا باید حتما ذکر بشه که چرا و کی چه ایتمی بگیریم مثال میزنم من هیرو بلاد سیکر پیکردم و الا دقیقه 20 بازی و من فقط یه بوت دارم و از بازی عقب موندم سه راه رو می تونم انتخاب کنم
1. برمبگیرم اگر هیرو نوکر جولومه یا حتی می تونه
باشه
2. برم سراغو تا مین 40 فارم کنم
3. یا اگه از اکسپی عقب مندم تا مین 25رو بخرم
یا مثلا روزه خوبی بود و خوب فارم کردم تا مین 8 سریعبخرم یا اینکه یه راست برم سراغ ایتمای
یا
![]()
بحث بعدی اینکه کییا
بخرم خب واضحه زمانی که هیرو های نوکر مثل لینا لاین یا پودج یا ... تو بازی بود
میخریم غیر این صورت روی دمیج کار می کنیم
بحث نوکر شد که شماپیشنهاد داده بودی توی بیشتر موارد برای هیرو های کری به خصوص اجیلیتی ایتم
یا
می خرن که اشاره ای نشده . مخصوصا که داستان ارب اینا برداشته شده
در مورد ونگارد کاملا کاره اشتباهیه مگه تو یه حالت که مثلا 5 تا هیرو ملی melee اتکر جولوت باشن که کم پیش میاد بیشتر یاد گارنا انداخت منو : / تو اینجور مواردایتم خوبیه
از ایتمای دیگه ای که توضیح ندادیدهست که میشه داج کرد و هم اچ پی مده و موو اسپید که جلو نوکرا هم گزینه ی خوبیه
از بینو
خریدن فورس کاملا کار اشتباهینه و اصلا نباید پیشنهاد بشه تو پچ قبلی اسیب زیادی می زد و این پچ اصلا ارزش نداره واسه هیرو کری ایتم پشتیبانب خریداری بشه در مورد
ایتم فوق الاده خوبیه
= dodge + ms+mana regen می شه باش اسکیل دو بلاد رو اسپم کرد و سریع تر فارم کرد
متای جدید بلاد سیکر هم سبک نکر هست که می شهو
هست
در مورد role شخصا offlane . mid lane رو ترجیح میدم تا jungler
ایتمای شروع بازی نیازی به خرید salve , tango نیست یه+ 2 shared tango
اینا هم خیلی خوبنو
اینام ایتمای شرایطی که اشاره نشده :
خب دیگه فعلا انگشتام درد گرفته تا یعد
خسته نباشی .