آموزش هیروی Bloodseeker - دوتا 2

کوتاه کننده لینک محل تبلیغات شما آپلود عکس
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 64

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
  1. Top | #11

عنوان کاربر
    کاربر عالی
    شماره عضویت
    1234
    یوزرنیم استیم
    mahdmta
    نقل قول نوشته اصلی توسط Deadking نمایش پست ها
    This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
    خرج بلید میلش هم یه تلپورته

بعد هم کسی براش بلید میل نمیاره اگه مسابقات Ti 5 رو دیده باشی

چون آیتم های مهمتری لازم داره نمیتونه 2 هزار گلد دور بریزه ( میخواد هند اف میداس بگیره بعد باهاش گلد جمع کنه برا بلید میل ؟! )

بعد هم بلادسیکر بلید میل میاره چرا جایرو نیاره ؟

البته کلاء بلاد حریف جایرو نمیشه جایرو خیلی هم سفته به همین راحتیا نمیمیره, مگه اینکه اسکیل 2 بلاد رو بخوره

من الان دارم براساس Ti 5 میگم نه بازی 4 تا نوب روس تو استیم ... به استیم باشه که بلاد تو مید حتی لینا و لیشراک رو هم میزنه
    شما داری تو Ti5 بازی میکنی که در مورد اون سطح بازی نظر میدی ؟ شما ببین خودت چی بازی میکنی جلوت چی پیک میکنن .
    اینکه میگی خرجش یه tp هست کم چیزی نیست . tp به بیس و 10 ثانیه تو بیس موندن برای gyro یعدی از دست دادن حداقل 500 گلد و یه لول حدودا . . .
    در ضمن من که تا حالا ندیدم برای gyro بلید میل برن . فرق gyro و blood اینه که بلادسیکر سوپر لیت گیم نیست . خیلی کم پیش میاد به عنوان اصلی کری تیم پیک بشه . خیلی اوقات به عنوان ساپورت ( کوروکی ) ، آفلین ( بون 7 ) و خیلی کم پیش میاد که کری پیک بشه . وقتی هم که کری پیک میشه میدلر تیمش باید خودش کری باشه . نه یه هیرویی مثل پاک ... مثلا میان مید رو dragon knight میگیرن و کری رو بلاد . هدفم از این حرفا اینه که اگه بلاد بتونه با کری حریف 1-1 مقابله کنه این خیلی به نفع تیمشه . همین که بتونه اذیت کنه کری حریف رو و مجبورش کنه هی tp کنه بیس و تو درگیری ها حاضر نباشه خودش کلیه . ( اینم از دید سطح بالای بازی ها )
    در کل میگم gyro به هیچ وجه ضد بلاد نیست . من که به شخصه blood داشته باشه حریف gyro نمیرنم .
    I don't wanna live a thousand years. If I just live through today, that'll be enough

2. کاربر مقابل از IR_Prince عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

Fundamental (08-29-2015)