این حرف شما برای شهر هایی زیر 20000 نفر درسته نه کشوری که با 80 میلیون جمعیت دارای بیشتر از 20 ایین و مذهب و دین و... است و به قدری اختلافات زیاده که حتی عبادت هاشون رو هم بقل هم انجام نمیدن با اینکه اصل همشون یکی است. از نظر من تصمیمات و نظرات همه قابل احترامه ولی این نظر نباید به جان ، مال ، اعتبار اشخاص دیگر صدمه بزند . دشمنان این نقطه کره زمین هم دقیقا قصدشون همینه میان یکسری کار ها انحام میدن که باعث افزایش حساسیت اعتراضات برخی افراد بشه تا دست به کار های نا زیبا بزنن ، در دنیا واقعی وحشی بازی و کتک کاری و در دنیای مجازی الفاظ زشت و زننده ، بعد اونا میان این کار هارو به مردمشون نشون میدن میگن ببینین مسلمونا ایرانی ها اینطورین اونطورین ، که نتیجه آخرش این میشه اون افرادی که اون کار هارو نکردن پاسوز اون افرادی که کردن بشن و به اعتبار و مالشون صدمه بخوره ، و بر اساس "هر عملی عکس العملی دارد" خود افراد اون کشور به جون هم میوفتن و همو نابود میکنندکه مساوی پیروزی برای دشمن .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من خودم چون این کارو بچه بازی ای بیش نمیبینم ، ارزشی نمیبینم که بخوام ریپورتش کنم ولی از دوستانی که مخالف این مپ هست خواهش میکنم ، به دلایل با فقط ریپورت کنین و خودتونو در گیر نوشتن و کل کل با یک کودک نکنین و بزاری هر کاری می خواد بکنه .
![]()

LinkBack URL
About LinkBacks