“If you think that something can destroy your faith, then your faith is rather fragile.” ~Marilyn Manson
هههههههههههه
“If you think that something can destroy your faith, then your faith is rather fragile.” ~Marilyn Manson
هههههههههههه
Because you cant understand something
dose not make it WRONG
حرومزاده رو ریپورت کردم
ولی مپ اش رو نتونستم چون اکانتم لیمیت بود, اگه میتونستم 100 تا فحشم تو کامنت بهش میدادم
واقعا میگن بعضی ها از سگ هم کمترن و از شیطان هم پست تر شدن نمونه اش همین شخصه
نمیدونم به دین بقیه چیکار دارن این حیوون ها ؟
ویرایش توسط Deadking : 09-04-2015 در ساعت 02:11 PM
این که چیزی نداشت ؟ یه بلادن بود که فقط!! خب الان ما بلادن رو ریپورت کنیم ؟
بقیش هم که حرفه ، حرف هم که باد هواس
شما اسم مپ رو خوندی چی بود ؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
از این Marilyn Manson بی پدر مادره **کش بدم میاد نمیدونم چرا این طالبان و اینا نمیکشنش مثلا رهبر شیطان پرستاس هاThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
خب !! مگه الان از خدا چیزی کم شد ؟ خدا از خداییش مگه افتاد ، یکی اومده یه چیزی نوشته که من مطمئن موقع ساختش قیافه بالادن و ... جلو جشش بوده و فکر کرده اونا مسلمونن ، ما نباید به روی خودمون بیاریم که اونا فکر کنن ما با بلادن و ... یکی هستیم و طرفداری اونارو میکنیم . اگه قرار باشه سر هر مسئله ای جدال کنیم که میشیم داعش .
اگه از دین مون در برابر حیوانات دفاع نکنیم دیگه میشه به خودمون بگیم مسلمان ؟!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
نمیشه که بگیم چون خدا بلایی سرش نمیاد دیگه هرکس هر غلطی خواست بکنه حتی جلومون به اسلام فحش بده
مثل اینه شما بگی کسی فحش ناموسی بده چیزی از خانوادمون کم نمیشه پس بذار هرچی دلشون میخواد به پدر مادرمون فحش بدن
FCB (09-04-2015)
اگر عقلانی و دیدگاه بزرگان جهان بخوایم عمل کنیم ، همینه و نمباید با عکس العملی نشون بدیم . بزار هرچی می خوان بگن ، مهم نیستThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
مسلمون بودن به اینها نیستThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اول نماز روزه رو بگیرین تا بتونین به خودتون بگین مسلمون, با اینها مقابله کردن کاره دولته (تازه این که فقط بنلادن بود اونها هم که سنی ان ربطی ندارن به ما)
گر سنگ از آسمان ببارد من پارس هستم و زانو نخواهم زد
مسلمان بودن به نماز روزه نیس که ....This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
وگرنه شمر و یزید هم نماز و روزه میگرفتن
بعد من که نگفتم طرف رو بکشیم همون ریپورتش کنیم بسه
البته عمرا والو بن اش کنه یا مپ اش رو حذف کنه
یه مپی توی کانتر استرایک هم بود داخلش مسجد وجود داشت والو توجهی نکرد
FCB (09-04-2015)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©