محمد داشت شما رو نقل قول میکرد من هم نسبت به اون این حرف رو زدم.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
محمد داشت شما رو نقل قول میکرد من هم نسبت به اون این حرف رو زدم.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ویرایش توسط ATER : 09-04-2015 در ساعت 08:38 PM
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
انصافا اینو خوب اومدی یاد خودم نبودThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
مسلمان واقعی از نظر من میخوای ؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
از نظر من مسلمان واقعی کسیه که واقعا آدم باشه نه حیوان انسان نما !!! دیگه خودت فکر کن آدم باید چه ویژگی هایی باید داشته باشه تا منظورمو بفهمی
از نظر من مسلمان واقعی دروغ نمیگه, غیبت نمیکنه, پشت سر بقیه مضخرف و چرت و پرت نمیگه, بقیه رو مسخره نمیکنه, همونقدر که فکر خودش هست فکر بقیه هم هست, یعنی مثلا موقعی که خودش سیره فکر میکنه ببینه همسایه یا فلانی که فقیره هم سیره ؟؟؟, همه طوره به بقیه کمک مالی و روحی میکنه و گدا گسنه نیس , از پشت خنجر نمیزنه, قسم دروغ نمیخوره, فحش نمیده, یه بزرگتر از خودش احترام میذاره, حق بقیه رو نمیخوره, برای دوست ها یا فامیل هاش پارتی بازی نمیکنه, بخشنده هست, به اونجاهای زن مردم نگاه نمیکنه !!!, اگه کسی در حقش بدی و نامردی کنه طرف رو میبخشه و کینه و عقده به دل نمیگیره که همش بخواد تلافی کنه, مجازات بقیه رو به دست خدا میسپاره ( اگه کسی اشتباه یا گناهی کرده ) نه اینکه هرکس بلایی سرش آورد 100 برابرشو تلافی کنه یا مثل داعش بزنه هرکس کافر بود رو بکشه, هرگز و به هیچ عنوان به خدا توهین نمیکنه و ازش ناراحت نمیشه, اگه کسی به دینش توهین یا ایراد گرفت با زبان نشون بده ایراد اشتباهی بوده نه بیفته جون طرف کتکش بزنه ( یعنی همه طوره دفاع کنه از دین ولی نه با خشونت مگه واقعا مجبور شه ), برای همه حق یکسان قائل شه نه دزد باشه و مثل ملت ما بیت المال رو خرج خودش و هرکس خواست کنه ( حقوق فوتبالیست ها رو توی کشور ما با کارمند ها و بازیگر ها مقایسه کن خودت میفهمی چی گفتم )
بازم بگم ؟؟؟
حالا خودت ببین کسی که تمام این ویژگی هارو داشته باشه مسلمان واقعیه یا کسی که فقط نماز روزه بخونه
این دوستمون این جمله رو گفت که دیگه بس کنید،سایت، بازی هست نه سایت دین و مذهب بلند شید به اتفاق برید یه سایت مذهبی برای اینجور مباحث!
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
Four-Eyes (09-04-2015)
بستگی به برداشت شما دارهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
و در جواب هم اینکه بله! متاسفم که تا حالا متوجه نشدید! من خدارو شکر میکنم که شیعه هستم چون مثل علی مرد در تمام هستی نبوده و نیست و من با عشقی مثل حسین آشنا شدم که بعد از 1400 سال هنوزم شعار لبیک یا حسین سر داده میشه.
کودکستان پارس هم وقتی گفتم میشه که امور مملکت برای من و شما قابل تجزیه و تحلیل باشه. فریدون و کوروش نام نبردم lol
جواب خواستید بدید لطفا پروفایلم جواب بدید.
من میتونم مثل مدیرای دیگه اینجور چیزا به یک طرفم باشه و به فکر وجهه و مقامم توی سایت باشم تا خراب نشه اما هیچوقت نمیرازم یکسری عقاید به یکسری تحمیل شه چون خیلی ها هستند این پست هارو میخونند و جواب نمیدن. نسل نوجوان ما در خطر هست! درختی که از اول کج بالا بره با هیچ صراطی مستفیم نمیشه...
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
شما فکر می کنی اینکار هارو یک یهودی یا مسیحی یا بودایی انجام نمیده؟ این یعنی انسانیت ولی دین چهارچوب خودش رو دارهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
گر سنگ از آسمان ببارد من پارس هستم و زانو نخواهم زد
خیلی متأسفم هستم، نه برای شما برای خودم که خودم رو کوچک کردم و برای بعضی که سطح فکرشان دقیقاً مثل سطح فکر کوفی هایی هست که با وعده خریدنشان و امامشان رو به کشتن دادن این تاپیک رو ایجاد کردم،
توجه کردین در پست اول گفتم لطفاً اگر ارزشی برای دین آبا اجدادی خودتان قائل هستید ، پس اگر ارزشی نداره کاری نکنید! التماس که نکردم... اگه با این حرکت های ریز برخورد نکنیم پس انتظار داشته باشین به زودی چیزهای بیشتری رو ببینید.
اگر هم فکر کردین اسلام فقط به انجام اعمالش هست خوب چطور مسیحیت که تمام راهبه ها حجاب دارن وضع کشورهاشون اینه؟؟؟؟
در ضمن لطفاً از بحث سیاسی، مذهبی توی انجمن گیم خودداری کنید میتونین تمام شبهات و بحث هایی که دارین در انجمنی مثل askdin.com مطرح کنید.
یه نمونه ساده از توصیه های اسلام:
ویرایش توسط Ajax : 09-04-2015 در ساعت 11:48 PM
خیلی غیر مستقیم اشارتون به من بود :dThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
منظوره من رو کامل متوجه نشدین همین کار هایی که دوستمون گفت اینها انسانیته یعنی فرق بین آدم خوب و بد به وجود میاد ولی دین چهارچوب خودش رو داره چه اسلام چه هر دین دیگه ای شما اگه دزدی نمی کنی مال مردم نمی خوری به بقیه کمک می کنی نمی تونی به خودت بگی مسلمون می تونی به خودت بگی یه ادمی که انسانیت داره که اینها تو تمام دین ها هست تو کدوم دین گفته شما بیا دزدی کن به مردم کمک نکن؟ در مورد راحبه ها هم حداقل تو این کتاب مقدس فعلیشون که معلوم نیست اصل هست یا نه که موضوعی در مورد حجاب نیومده حجاب خوده زن باید داشته باشه تا خودش رو مفت نفروشه برای خودش ارزش قائل باشه کسی که بخواد با اون باشه باهاش ازدواج کنه نه این که برای همه به حراج بذاره دیه مشکل بعضی هاست ارزش رو تو چیز های دیگه میبینن
من بشخصه چون نه نمازم به موقع هست نه تمام روزه هام رو گرفتم روم نمیشه به خودم بگم مسلمون ولی می تونم به خودم بگم انسانیت رو حفظ می کنم
البته ما که بخاطر شما همون اول کار ریپورت رو زدیم
گر سنگ از آسمان ببارد من پارس هستم و زانو نخواهم زد
آقا اینجا جای بحث دینی نیست که لین تاپيک رو زدیم که به بقیه اطلاع بدین برت اون طرف و ريپورت کنیم . خوب حالا این بحثا چیه دیگه .
Sent from my HTC One using Tapatalk
دوستان بحث همون دیشب تموم شده لطفا نیاید دوباره فیلم و عکس نزارید چون ادامه پیدا میکنه خوب نیست خیلی دیگه از کاربران هم ناراضی هستند.
با تشکر و Keep Reporting
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©