This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
شما هم که مثل رادیو تلوزیون ایران حرف میزنی هرچی آدم و چیز خوبه علی و ایران علوی و ایران حسینی هرچی که خرابه میشه کودکستان پارس و خلافکرا میشن فریدون و کورش و اینها
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
شما هم که مثل رادیو تلوزیون ایران حرف میزنی هرچی آدم و چیز خوبه علی و ایران علوی و ایران حسینی هرچی که خرابه میشه کودکستان پارس و خلافکرا میشن فریدون و کورش و اینها
گر سنگ از آسمان ببارد من پارس هستم و زانو نخواهم زد
اگر به حرف خود باشه وقتی یکی به کوروش ، هخامنشیان ، تاریخ 3000 سال گذشتت توهین میکنه ، شما نباید اعتراض کنی و جلوش گارد بگیری ، به قول خودت چیزی از ما کم نمیشه که!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
Deadking (09-04-2015)
بستگی به برداشت شما دارهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
و در جواب هم اینکه بله! متاسفم که تا حالا متوجه نشدید! من خدارو شکر میکنم که شیعه هستم چون مثل علی مرد در تمام هستی نبوده و نیست و من با عشقی مثل حسین آشنا شدم که بعد از 1400 سال هنوزم شعار لبیک یا حسین سر داده میشه.
کودکستان پارس هم وقتی گفتم میشه که امور مملکت برای من و شما قابل تجزیه و تحلیل باشه. فریدون و کوروش نام نبردم lol
جواب خواستید بدید لطفا پروفایلم جواب بدید.
من میتونم مثل مدیرای دیگه اینجور چیزا به یک طرفم باشه و به فکر وجهه و مقامم توی سایت باشم تا خراب نشه اما هیچوقت نمیرازم یکسری عقاید به یکسری تحمیل شه چون خیلی ها هستند این پست هارو میخونند و جواب نمیدن. نسل نوجوان ما در خطر هست! درختی که از اول کج بالا بره با هیچ صراطی مستفیم نمیشه...
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©