تشکر از دوستان،خواهشا کسی اگه نکته ای میدونه که من اضافه نکردم بگهیکی از مدیران هم اگه ویرایش های لازم رو انجام بده ممنون میشم! در ضمن ajax عزیز ،اگر بدون وارد کردن این دستور هم روی اسکیل کلیک کنید میتونید محدوده ( رنج) هوک رو ببینید ،مرسی.
تشکر از دوستان،خواهشا کسی اگه نکته ای میدونه که من اضافه نکردم بگهیکی از مدیران هم اگه ویرایش های لازم رو انجام بده ممنون میشم! در ضمن ajax عزیز ،اگر بدون وارد کردن این دستور هم روی اسکیل کلیک کنید میتونید محدوده ( رنج) هوک رو ببینید ،مرسی.
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
soroushlrp (08-07-2016)
شما تا تست نکنی دستور من رو نمیفهمی انگار داستان چیهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quoteاین قشنگ یه خط میکشه که دقیقا روی همون خط هوک میره ..
Apdentist (09-18-2015)
بله بله تشکر متوجه شدم،فک کردم فقط رنج رو نشون میده ولی اینطوری واقعا کمک میکنه به تازه وارد ها.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote![]()
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
خیلی ممنون از آموزشت
خواهش میکنم دوست عزیز.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
mohsenmehrasa (07-02-2016)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©