من بوچر و توی Quick Cast بازی میکردم واقعا مصیبتی بود برا خودش ولی بعد اینکه دستم خوابید kill machine شده بودم :p
من بوچر و توی Quick Cast بازی میکردم واقعا مصیبتی بود برا خودش ولی بعد اینکه دستم خوابید kill machine شده بودم :p
Because you cant understand something
dose not make it WRONG
Apdentist (09-18-2015)
دوستان یه نکته رو هم حتما اضافه کنم!
اگه وقتی هوک میکنید سریعا توی مسیری که هیرو داره هوک میشه روی اولتی بزنید به محض کشیدن اولتی انجام میشه! اینطوری هیروهایی مثل استورم - اسلارک و ... نمیتونن در برن تشکر از کاربر nobody که با این جملشون این نکنه رو یاد بنده انداختن،پیشنهاد میکنم اولتی رو روی quick qast قرار بدید،مرسی.
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
بله دوست عزیز با استفاده از اون کد،والا توی ریبورن تست نکردم،ولی دوستم میگفت اسکریپت میپو دیگه توی ریبورن جواب نمیده.! ولی این فک نکنم چیزی باشه،در هر حال شب تست میکنم جواب رو اعلام میکنم.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
شما تا تست نکنی دستور من رو نمیفهمی انگار داستان چیه این قشنگ یه خط میکشه که دقیقا روی همون خط هوک میره ..This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Apdentist (09-18-2015)
بله بله تشکر متوجه شدم،فک کردم فقط رنج رو نشون میده ولی اینطوری واقعا کمک میکنه به تازه وارد ها.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
نمیدونم ولی به امتحانش میارزه ( من خودم تو یه بازی دیدم که دمیج نداد )This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
کسی اگه پایس بیان تست کنن
یک چیزی فراموش کردی اینکه اولتی پوچر dismember وقتی رغیب bkb یا spell immunity کار انداخته اولتی بوچر خسارتی وارد نمیکنه فقط گیج میکنه
Apdentist (09-19-2015),evilkingofdark (09-18-2015),[DR.[mmL (09-18-2015)
بله تشکر،بسیار نکته عالی بود که من فراموش کردم،وقتی مدیران ویرایش های لازم رو انجام دادن اضافه میشه بازم مرسی.
سلام به درخواست میلاد
بعضی فونت ها عوض شد،رنگ هم اضافه شد.
[SPOILER] من واقعا اهل رنگ و ظاهر آموزش نیستم درسته باید تمیز باشه،ولی واقعا محتوای اصلی مهم تر هست ،با اینکه آموزش واقعا کامل هست ولی به نظرم دوستان کم محلی کردن و نظرات واقعا کم هست...[/SPOILER]
ضمن اینکه تشکر از کاربر های mahbodfm و nobody و ajax که نکاتی رو گفتن ،نکاتشون + اسم کسی که نکته مربوطه رو گفته به پست اصلی اضافه شد.
اینم بگم واقعا ویرایش کلی یه آموزش با نوشتنش فرق خاصی نداره(از نظر دردسر) چه بسا مثل من بد شانس باشید لپ تاب ریست بشه دوباره بخواید از اول ویرایش کنید...
ویرایش توسط Apdentist : 09-20-2015 در ساعت 12:40 AM
ABNightmare (09-20-2015)
با سلام و خسته نباشید برای آموزش
اگه اشکالی نداره نکاتی رو بگم که فکر کنم نیاز به اصلاح داشته باشه :
راجب این قسمت :
4 =نوع دمیج اسکیل 1 = pure هست یعنی در هر شرایطی دمیج میزنه ( bkb ....)
5 =نکته مهم! = قلاب باعث یه مینی استان میشه! یعنی اگر مثلا dazzle داره تلپورت میکنه شما هوکش کنید کنسل میشه تلپورتش!
همه ی دمیج های پیور روی bkb عمل نمی کنن مثل اسکیل های timbersaw - اسکیل 2-3 اسپکتر و .. . و در رابطه با نکته 5 هم از زمانی که هوک طرف رو بگیره تا مدتی که به شما برسه طرف در دیسیبل کامل هست و یکم با مینی استان فرق داره درواقع تنها تفاوت تاثیر هوک روی bkb اینه که اگه طرف spell immunity تو اون مدت کوتاه دیسیبل نمیشه و میتونه از آیتم - اسکیل هاش استفاده کنه
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©