اتفاقا من شخصا از شما تشکر میکنم کاری به دیگران ندارم به این خاطر که صرفا تجربه خودتون رو توی سایت بیان کرین بلخره امکانش هست چندین نفر از تجربه شما درس بگیرن ، در مورد خودکشی هم بگم شاید خیلی از ادم ها در این دنیا خودکشی میکنن نه به این معنا که از این دنیا میرن و جان خودشون رو میگیرن خود خودکشی معانی دیگری هم داره چرا میگم همه ادم ها ، شما وقتی زندگیت رو عوض کنی یا حتی یه جرقه باعث بشه تفکرت عوض بشه این همون خودکشی هستش و شما در اون موقع متولد شدین
در مورد استاد هم بگم من الان نگاه کردم و در نهایت با صحبت دوستمون ترکیب کنم هیچ کس کامل نیست و نباید 100 % قبولش کرد شما صحبت رو گوش میدین و با توجه به اطلاعات و پردازش مغز خودتون تصمیم میگیرین که حرفش درسته یا قبولش کنید یا نه که اینجا اطلاعات شما هرچی گسترده تر باشه پذیرش اون مطلب براتون شفافتر خواهد شد خیلی ها بعضی از جمله هاشو ، چون بار اوله میشنون خیلی براشون جذابه ، اما من همه چیزش رو میگم خوبه ، ولی مهمترین نکتش که خدمتتون عرض کردم چند ثانیه اخر بود که گفت تعادل باشه به این معنا نیست که بازی نکنید شما به کارهات برس فکر کن در مورد ایندت بازی هم همینطور که توی پست قبل گفتم انجام بده چه بسا اینقدر درگیر شدی که بازی هم حذف شد حتی ممکنه متوجه هم نشی که چطوری منی که ساعت ها بازی میکردم الان هیچ میلی بهش ندارم ، مغز یکی از خصوصیاتش اینه : زمانی که شما بیش از حد یک کار رو انجام بدین تبدیل به عادت میشه ( اعتیاد ) مغز مدام دوست داره اینکار رو شما انجام بدین یک میل درونی به وجود میاد چه می خواد اینکار خوب باشه چه بد . به یکی از پولدارترین فرد امریکایی گفتن چرا بعد این همه سال خودتو بازنشست نمیکنی تو که اینقدر پول داری تا چندین نسل بخورن و لذت ببرن ، گفت که همش دوست دارم کار کنم و خسته نمیشم فقط بخاطر پولش نیست .
من بهتون اطمینان میدم هیچ خانواده ای با بازی کردن اخر هفته مشکل نخواهند داشت حتی زمانی که کارها رو به نحو احسن انجام بدین بیشتر او تفریح بهتون مچسبه و هیچ افراطی هم صورت نگرفته
موفق باشید
اشتباهات تایپی اصلاح شد .

LinkBack URL
About LinkBacks