به نظر منم اول باید 1 و 2 رو فول کرد
اسکیل 3 رو اوایل بازی یدونه بگیرید هم بسه
در کل اسلارک هیروی خیلی شاخیه که نمیدونم اسمشو میشه سمی کری گذاشت یا هارد کری
چون هم اول و وسط بازی راحت کیل میگیره هم آخر گیم !!! ( حتی ریپلی دیدم آخر بازی با هکس آنتی میج فول آیتم رو میزد, اونقدر سریع که آنتی از هکس درنمیومد که بخواد مانتا یا بلینک کنه )
فقط ایرادش اینه اول بازی مانا بار خیلی کمی داره یه التیمت و 2 و 1 بزنه مجبور میشه برگرده بیس, حتی RoB هم دردی رو دوا نمیکنه ( مگه اینکه باتل داشته باشه )
جلوی ناکرها و Disible هم همونطور که خودتون گفتید شدیدا آسیب پذیره من یادمه اسلارکو فول کرده بودم ولی تو التیمت سند کینگ میمردم
ولی چند آیتم سنگین مثل اسلیور ادج, EoS, بشر و مون شارد که بزنه دیگه کمتر کسی میتونه جلوش وایسه
بخاطر اسکیل 3 ئش میتونه 5 به 1 هم رمپیج بزنه
گوشت ترین هیروها هم جلوی اسلارک به نظرم = اسنایپر و ترکس

LinkBack URL
 LinkBack URL About LinkBacks
 About LinkBacks 

نوشته اصلی توسط amirr
 نوشته اصلی توسط amirr

میگیرن که مقداری آرمور اول بازی داشته باشه همچنین یک عدد
 میگیرن که مقداری آرمور اول بازی داشته باشه همچنین یک عدد  و
 و  
  و بعد ring of protection که اول گرفتین رو به
 و بعد ring of protection که اول گرفتین رو به  تبدیل که مقداری agility کلی و مقداری مانا در ثانیه میده
 تبدیل که مقداری agility کلی و مقداری مانا در ثانیه میده  و به بهترین بوت برای اسلارک تبدیل می کنید :
 و به بهترین بوت برای اسلارک تبدیل می کنید :  یه دونه از اینم بگیرین که در زمان حمله به حریف مقداری سرعت حرکتش کم بشه که بعدا به eye of skadi تبدیل خواهید کرد :
 یه دونه از اینم بگیرین که در زمان حمله به حریف مقداری سرعت حرکتش کم بشه که بعدا به eye of skadi تبدیل خواهید کرد :  
  و بعدش برای gank و فرار بهتر :
 و بعدش برای gank و فرار بهتر :  رو بگیرین .
 رو بگیرین .
 یا
 یا  
  ولی خریدن این دو 2 آیتم در بسیاری از مواقع ضروری نیست ولی حتما باید eye of skadi رو داشته باشین که خیلی بیشتر به کار میاد.
 ولی خریدن این دو 2 آیتم در بسیاری از مواقع ضروری نیست ولی حتما باید eye of skadi رو داشته باشین که خیلی بیشتر به کار میاد.

(اگر butterfly نگرفتین اینو بگیرین که سرعت بیشتری میده)
 (اگر butterfly نگرفتین اینو بگیرین که سرعت بیشتری میده) تبدیل کنید
 تبدیل کنید  

که سریعتر فارم کنن ولی طبق تجربه ای که داشتم اگر این آیتم رو بگیرین از بازی بیشتر عقب میوفتین چون اسلارک هیرویی که هست که با فارم نه چندان زیاد اول بازی راحت میتونه کیل بگیره و gank کنه در صورتی که با خرید این آیتم اول بازی هیچ کاری با این هیرو نمی تونین بکنین و اگر در درگیری بمیرین دیگه خیلی از بازی عقب میوفتین و شاید بازی رو از دست بدین !
 که سریعتر فارم کنن ولی طبق تجربه ای که داشتم اگر این آیتم رو بگیرین از بازی بیشتر عقب میوفتین چون اسلارک هیرویی که هست که با فارم نه چندان زیاد اول بازی راحت میتونه کیل بگیره و gank کنه در صورتی که با خرید این آیتم اول بازی هیچ کاری با این هیرو نمی تونین بکنین و اگر در درگیری بمیرین دیگه خیلی از بازی عقب میوفتین و شاید بازی رو از دست بدین ! هم خیلی کم دیدم میگیرن ، راستش تجربه ای دربارش ندارم ولی باید تست کنم !
 هم خیلی کم دیدم میگیرن ، راستش تجربه ای دربارش ندارم ولی باید تست کنم !