من دنبال اینم ی آیدی رنک خوب بزنم بفروشمش با پولش بدم اکانت اصلیمو بوست کنن! i know it sounds crazy :دی
چون اون اکانت رو فقط خدا میتونه نجات بده! اولین آیدیم هست برای ۲۰۱۲ و اون موقع مثل الان (هر سطحی که هستم) نبودم. بهمین خاطر با انواع و اقسام حیوانات هم بازی میشه آدم :\
من تو اون آیدی هر role ک بگید بازی کردم. support بودم همه چیم از carry بیشتر بوده با اینکه همیشه ward و این چیزا هم بوده...carry بودم با ساپورتم ۲ ۳ تا کیل ک گرفتیم و تاور انداختیم بازی بهش چسبیده منو ک ول میکنه هیچی ward و اینا هم تعطیل میچسبه به آیتم آوردن خخخ
mid نشده یکبار برم یکی از lane ها فید ندن! یعنی آرزو ب دل موندم! وقتی میبازی طرف با stats 0/12/0 همینجوری میره رو مخت. آخرش هم ک ول کن نیست میاد تو پروفایل استیمت کامنت میزاره با این بازی نکنید!! خخخ یا اگر با این اوصاف ک همه feed دادن و اینا بازم بازی رو تو دستت داشته باشی تا ۳ تا lane رو مگا نکنن نمیخوان بازی تموم شه!
اگرم اونجوری بشه میچسبن آیتم آوردن بیشتر kill بگیرن :\
یکسری بازیها خودمو جر میدادم جون بچتون بیاید جمع کنیم. نمیومدن! آخرش که اینجور بازیهارو میبازی میدونید چی میگن؟ خیلی باحاله خخخ report mid !!! ب خدا شاید باورتون نشه اما ناراحتی عصبی گرفتم سر اون آیدی من :\
الان رنکش ۳۸۰۰ ـه بر فرض من تا ۴۰۰۰ هم آوردم...اونجا بدتر از اینجاست خخ چون طرف فکر میکنه اون عدد ۴ یک بزرگی خاصی بهش داده و الان خیلی بازیکنیه که همینا مشکل ساز میشه :\
اینارو ولش اصلا" خخخ درد دل بود بگذریم. کیا با dAb موافقن تو ۹۵ برگزارش کنیم؟ :دی