w33 فک کنم یه 3-4 تایی داشته باشه . چون چند وقت پیشم با یه اسمورف دیگه اومده بود .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
w33 فک کنم یه 3-4 تایی داشته باشه . چون چند وقت پیشم با یه اسمورف دیگه اومده بود .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ببخشید این اسمورف چی هست تاپیک اموزشی نداره ؟!
الان من اکانت جدید بسازم مستقیم میشه High Skill از همون اول ؟
اره ولی باید با روسی ها باشی کیل زیاد بگیری هیغ اسکیل میشیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
کی از تو پرسیدThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
خودتم فهمیدی چی گفتی ؟
اسمرف یعنی اینکه یه ایدی جدید بسازی تا رنک بهتری بیگیری - های رنکا معمولا به خاطر اینکه از دید public دور باشن یا تفریحی یا واسه فروش این کارو می کننThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
سوال دومت باید عرض کنم که به امار اون بازی بستگی داره تو اکثر موارد از normal skill شروع می شه
Deadking (08-21-2015)
اره من که فهمیدم شاید تو نفهمیدیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
با ساختن اکانت جدید افتادن با روسی های نوب
کیل گرفتن های زیاد و برد های زیاد میتونی هیغ اسکیل بشی
این دیگه همه هم میفهمن : |
دقیقا کسی بهم میگه MMR چنده ؟
و از کجا پیداش کنم ؟ .ark Druid:. - Overview - DOTABUFF - Dota 2 Stats
وقتی لول 13 شدی توی بازی بجای Normal Match برو داخل گزینه ی Rank Match و 10 دست رنک مچ بازی کنThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بعدش رنکت رو همونجا مینویسه
که با توجه به بازی ای که ازت دیدم فکر نکنم 1000 هم بشی
من خودم 2150 شدم ... بعد یه دست باختم شدم 2126
ویرایش توسط Deadking : 08-23-2015 در ساعت 08:51 AM
dark druid (08-23-2015)
اگه یارهای خوبی داشته باشم موفق هستمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
همش به یار و بردن نیسThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
باید توی اون 10 رنک مچ خیلی کم بمیری یا اصلا نمیری و زیاد کیل بگیری ... کیل هات باید بیشتر از مرگ هات باشه
کریپ هم باید زیاد بزنی و گلد زیادی دربیاری ... هیرو دمیج و تاور دمیج خوبی هم باید داشته باشی همینطور gpm
وگرنه یه نفر میشناختم 6 بازی از 10 بازی رو بخاطر یارهاش برنده شده بود ولی رنک 1000 گرفته بود !!!
چون کریپ کم زده بود ... و چیزای دیگشم انگار کم بود
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©