ستش باز شدهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
مارکتش هم € هست
با وی پی ان المانی اکتیو شده
قیمت هم هر چی خودتون صلاح دونستین
ستش باز شدهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
مارکتش هم € هست
با وی پی ان المانی اکتیو شده
قیمت هم هر چی خودتون صلاح دونستین
این مارکتش به درد من نمیخوره ممنون بخاطر پاسخی که دادیدThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
سلام دوستان سایتی سراغ دارید که وی پی اس بفروشه ؟ میخوام سیستم عاملش ویندوز باشه و برای کارای میزبانی وب اینا نباشه
از نظر سخت افزاری هم در حد خوب یا متوسط باشه ممنون
برای کاهش پینگ میخوای؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
برای چه کاری لازم داری عزیز بگو تا راهنماییت کنمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
چهطوری با وی پی اس پینگ رو کم میکنند؟!
برای کاهش پینگ مخصوص خودش رو داره اصلا سرورش برای کاهش پینگ هست.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
که اکثرا از تبیان میخرن یه تکوتوکی هم از رسپانیا.
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
فقط میخوام سرعت خود سیستم و سرعت خود وی پی اس خوب باشهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
میخوام باهاش وبگردی کنم
Sharingan (04-14-2016)
وبگردی که با vps انجام نمیدنThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اگر کارتون دانلود و آپلود دیتا هست تقریبا هر vps ای به کارتون میاد. فقط قبل سفارش ازشون عکس دانلود و آپلود فایل روی سرور های مختلف رو بگیرید. یا درخواست تست کنید.
برای اینکار سخت افزار متوسط رو به پایینم باشه جواب میده
خودم اطلاعات کامل دارم ولی یه کاری دارم که با وی پی اس تکمیل میشه و وی پی اسی میخوام که فقط یه مرورگر یا سخت افزار خوب داشته باشهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©