Deuce (04-13-2016),samdeloges (04-13-2016)
من به شخصه حاضرم کلی پول بدم ولی اینترنت خوب بدون فیلترینگ(علت اصلی پینگ بالا و سرعت کم اعمال فیلترینگ است) با پینگ کم بگیرم بدون قطعی که مین 57 آباندون نخورمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Nothing is impossible, the word itself says I'm possible
Audrey Hepburn
چیزی زیاد مهمی نیست 15%This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
فقیهی با اشاره به اینکه هر لینک stm۱ پهنای باند در خارج از کشور حدود ۸۰۰ دلار قیمت داده می شود افزود: این درحالی است که شرکت ارتباطات زیرساخت هر stm۱ را در داخل کشور حدود ۲۰ میلیون تومان می فروشد.
یک stm۱ معادل ۱۸۸ مگابیت اینترنت، حدود ۲۵ برابر قیمت اولیه پهنای باند، برای مصرف کننده نهایی محاسبه می شود.
مخابرات و زیر ساخت ورشکست نشن صلوات
ویرایش توسط ATER : 04-13-2016 در ساعت 08:39 PM
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
Dav1d (04-13-2016),FCB (04-13-2016),samdeloges (04-15-2016),UnHoLy666 (04-13-2016),Viper (04-13-2016)
نمیدونم چرا هیچ وقت یه ساپورت خوب توی تیم ما نیست .
روبیک الان ساپورت ماست که ماشالا فقط فید داده
Match 2291883307 - Overview - DOTABUFF - Dota 2 Stats
این هم دزل که دیگه شاهکار بود.اول بازی حدود مین 5 تریپل گرفت جو گیر شد بوت اسپید و داگون رفت .تا اخر بازی فقط فوشش میدادم که کی جلو دوم و لژیون و اسپکتر مین 40 مکانز میاره.
جالبه مین 35 هم میداس اورد
Match 2288393343 - Overview - DOTABUFF - Dota 2 Stats
تو این بازی هم که کریستال رنک 5 کیلو و دزل ساپورت بودن.
آنتی مین 14 بتل فوری آورد(البته اون موقع خودم بیشتر ایتم داشتم)
UnHoLy666 (04-13-2016)
وای وای وای که چه بازی بود
Match 2292653732 - Overview - DOTABUFF - Dota 2 Stats
سه طرف مگا رو گرفتیم
اول بازی اصن ساپورت رو لینم نبود و بدجور به بریستل و جکیرو فید دادم(البته هرچندتا که فید دادم زیر تاور ازشون پس گرفتم اما اصن نتوسنتم فارم کنم نسبت به جاگر که بالا راحت فارم میکرد و فرار میکرد.)
خلاصه از نظر آیتم عقب افتاده بودم تا اینکه لینکنم اومد و جندبار شیمن رو کشتم و بعد هم که اثرنالم اومد تونیستیم یکم دف کنیم اما پایین و وسطمون خورد و طی درگیری های پیاپی و بدون وارد(با تشکر از زئوس و نکرو) بازی مساوی بود تا اینکه رفتیم وسط جم کنیم همشون بای بک دادن و کشتنمون و بالا رو زدن ما هم مگا کریپ شدیم. دیگه امیدی برای برد نبود که اومدن جممون کنن ما هم که اسکیلامون مخصوص دف بود به طرز باور نکردنی 5تاشون کشتیم و با ضربان قلب بالا رفتیم جم کردیم
بنده به شخصه فقط انشینت اتک میدادم
(الان زیادی حیجانی شدم)
[SIGPIC][/SIGPIC]
UnHoLy666 (04-13-2016)
چند ؟ ست برا خودت گیفت کن نیازش ندارمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
مارکتش کجاست ؟
دوستان کسی توی تهران گیمنتی نمیشناسه که طرف بخواد کلا بفروشش یا کلا واگزار کنه؟
حداقل دوسال توی جایی که هست سابقه داشته باشه.
---
چقدر بد
ساعت 5 صبح میای فروم ها میبینی هیچ کسی نیست
ویرایش توسط ATER : 04-14-2016 در ساعت 03:29 AM
Ecsprt (04-14-2016)
5:33
I'm Here
[SIGPIC][/SIGPIC]
ATER (04-14-2016)
hi hereThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
i am there
samdeloges (04-15-2016)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©