abuse برو !This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
abuse برو !This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
dark druid (03-15-2016),pishva (03-15-2016)
چی هست؟؟؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Nothing is impossible, the word itself says I'm possible
Audrey Hepburn
pishva (03-15-2016)
channels/user مینویسید abuse و اونایی که بیشترین یوزر رو دارن جوین میشید و یک سری لابی ساخته میشه مخصوص این qust ها ، اگر توی تیم rad بفتیم نوبته شماست که qust رو انجام بدین و dire هم feed میده و اگر کسی لیو نده بعد نوبته اوناست اما اگر relobby بشه باز به همین صورت rad win
سخته اخه نمیتونم چت بدم چجوری بیارمشون
pishva (03-15-2016)
آقا خلاصه اینکه من میخوام یه هارد برا لپم بگیرم چی بگیرم که سرعت لود دوتا توش عالی باشه؟ قیمتم بدید لطفا. ty
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
pishva (03-15-2016)
SSD یا دیسک جامد یه هارد هست که از چیپ و بورد تشکیل شده (مثل های های HDD دیسک نداره) و سرعت خواندن و نوشتن خیلی بالایی داره 500 مگ بر ثانیه در صورتی که هارد های معمولی نهایت سرعت 100 مگ بر ثانیه رو دارن.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
SSD خیلی گرون تر از هارد هست.
حجم کم تری داره ، یه 120 گیگش 230 تومن قیمتشه.
معمولا روی SSD ویندوز رو میریزن که باعث بالا رفت سرع کامپیوتر میشه.
SSD ها یه حد فضای ریخته شدن دارن یعنی مثلا طول عمرش 80 ترابایت هست ، یعنی اگر روی یه SSD 120 gb شما توی 2 سال 80 ترابایت ریخته باشید (حی ریخته باشی پاک کرده باشی و در مجموع 80 ترابایت بشه) عمر SSD تموم میشه.
هارد معمولی بهترنش هم بگیری همون که داری .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ولی SSD بگیری تفاوت خیلی زیادی داره (به شرطی که فقط ویندوز و برنامه ها و دوتا2 رو روش بریزی)
بهرین مدلش که سامسونگ باشه 120 گیگش میشه 230 تومن.
---
هیچ وقت نمیتونم کسایی که از لپتاپ برای بازی استفاده میکنن رو درک کنم ، جالبه بازی رو نمیکشه شاکی هم میشن.:smile106:
ویرایش توسط ATER : 03-15-2016 در ساعت 02:28 PM
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
من 2ساله دارم با لپ تاپ بازی می کنم مشکلی ندیدم . خیلی هم عالی. گرافیک 2 رم 4 cpu چهارThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
"I'm the beast of bedtime tales."
pishva (03-15-2016)
رفیق مرسی ولی لپ تاب من هاردش سوخته حالا میگم بخوام بخرم شما چی پیشنهاد میکنی؟ مدلش هم fujitsu
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
pishva (03-15-2016)
سلامی دوباره :d یه سوال . اگه تو دوتا 2 از یکی یه گیفت بگیری. اکانتت فول میشه ؟
pishva (03-15-2016)
فول میشه؟؟؟ آخه یعنی چی فول میشه؟؟
والا ما ست گیفت میکردیم ست گیفت میگرفتیم اتفاقیم برامون نیوفتاده هنوز زنده ایم خدارو شکر
Nothing is impossible, the word itself says I'm possible
Audrey Hepburn
pishva (03-15-2016)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©