The International 2016 + بحث و تبادل نظر

کوتاه کننده لینک محل تبلیغات شما آپلود عکس

نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: از نظر شما قهرمان امسال از کدام منطقه خواهد بود .

رأی دهندگان
17. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
  • China - چین

4 23.53%
  • Europe - اروپا

12 70.59%
  • America - آمریکا

1 5.88%
  • Southeast Asia - آسیای جنوب شرقی

0 0%
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 413

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
  1. Top | #1

عنوان کاربر
    کاربر سایت
    شماره عضویت
    4263
    یوزرنیم استیم
    iHadLifeB4This
    هروقت فکر کردید که rtz پلیر نیست برید همین گیم های ti رو ببینید چطور با huskar پلی داده رو ببینید، شماهایی که چشاتون رو روی حقیقت اسکیل rtz بستید اکثرتون یا navi fanboy هستید یا هم از puppey نفرت دارید و kuro fanboy

به نظر من یکی از دلایل اصلی کیک شدن w33 که ندیدم بهش اشاره کنید Hero pool خیلی خیلی محدودش هست، من نمیگم پلیر بدیه، ولی در مقایسه با فاکتور هایی مثل اسکیل و هیرو پول آرتور یا صبر و تجربه دندی و... اصلا قابل مقایسه نیست.

یه مساله دیگه هم که هست اینه که من بازی EE رو خیلی قبول دارم. مخصوصا Ember این بشر کاملا در یک سطح دیگه ای قرار داره، ولی جدیدا اصلا خوب پلی نداده. البته EE حرکات خیلی جالبی هم بعضی وقتا میزنه که میشه براشون مثلا بیلدی که روی DP رفت رو مثال زد.

نقل قول نوشته اصلی توسط [DR.[mmL نمایش پست ها
    This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
    اکبرو کیک کنن ؟؟؟؟؟ اکبر به این خوبی ؟؟؟؟؟ تیمی مثل secret یه ساپورت آشغالی مثل pieliedie رو نگه داشته اونوقت عشق من از navi بره ؟؟؟ داداش من چیزی نمیگم خودت جواب خودتو بده

دبه و ادعا ( نسبت به بهتر بودن بازیت از پوریا و master joint ) از ویژگی های بارزته
    PLD BH = GET REKT

ثابت کرده که یکی از بهترین ساپورت ها هست چون واقعا یکی از ازخودگذشته ترین ساپورت ها هست، همه دیدن که واقعا pos5 رو به معنای واقعی کلمه Miserable goat بازی میکنه

2. Top | #2

عنوان کاربر
    کاربر ثابت انجمن
    شماره عضویت
    4548
    نقل قول نوشته اصلی توسط iHadLifeB4This نمایش پست ها
    This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
    هروقت فکر کردید که rtz پلیر نیست برید همین گیم های ti رو ببینید چطور با huskar پلی داده رو ببینید، شماهایی که چشاتون رو روی حقیقت اسکیل rtz بستید اکثرتون یا navi fanboy هستید یا هم از puppey نفرت دارید و kuro fanboy

به نظر من یکی از دلایل اصلی کیک شدن w33 که ندیدم بهش اشاره کنید Hero pool خیلی خیلی محدودش هست، من نمیگم پلیر بدیه، ولی در مقایسه با فاکتور هایی مثل اسکیل و هیرو پول آرتور یا صبر و تجربه دندی و... اصلا قابل مقایسه نیست.

یه مساله دیگه هم که هست اینه که من بازی EE رو خیلی قبول دارم. مخصوصا Ember این بشر کاملا در یک سطح دیگه ای قرار داره، ولی جدیدا اصلا خوب پلی نداده. البته EE حرکات خیلی جالبی هم بعضی وقتا میزنه که میشه براشون مثلا بیلدی که روی DP رفت رو مثال زد.

PLD BH = GET REKT

ثابت کرده که یکی از بهترین ساپورت ها هست چون واقعا یکی از ازخودگذشته ترین ساپورت ها هست، همه دیدن که واقعا pos5 رو به معنای واقعی کلمه Miserable goat بازی میکنه
    دلیل کیک شدن w33 دخالت کردن موقع درفت ها با puppy بوده !