ر . ا = og vs ali خیلی باحال بود ،miracle خیلی خیلی سوتی داد 2-3 بار mirana رو save کرد با toss ... . ولی admiral عالی بازی کرد با tide.
China - چین
Europe - اروپا
America - آمریکا
Southeast Asia - آسیای جنوب شرقی
ر . ا = og vs ali خیلی باحال بود ،miracle خیلی خیلی سوتی داد 2-3 بار mirana رو save کرد با toss ... . ولی admiral عالی بازی کرد با tide.
ویرایش توسط Apdentist : 08-04-2016 در ساعت 10:19 AM
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
خیلی وقت بود فروم رو چک نکرده بودم گفتم زود تر چند تا نکته رو بگم
1. i hate miracle 2.i hate miracle againe 3. i hate miracle more
۴.نمیخوام به کسی توهین کنم طرف صحبتم با همه است. خواهشاً با اطلاعات کم نظر ندین هم سطح فروم میاد پین هم خودتونو ضایع میشین.
۵. به نظر من بعده Ti5 و ارتزیی و Eg و کلا داستانای Eg و secret همه میدونن چقد اینا حرفی بودن رو مسخره کردن و مطمئن باشید Valve اینقد عصبانی شده بود که champion رو دوباره اینوایت نداد.
۶.Arteezy همه میدونن بهترین دوران بازیش secret پارسال بود و الان زیاد مالی نیست و بحث کردن سرش وقت تلف کردنه.
۷.من از Puppy خیلی خوشم میومد و اما همیشه Kuroky رو از همه بیشتر دوست داشتم بده از جریان پارسال Puppey, Kuro رو ریموو میکنه تو توییتر و Arteezy هم همین کارو میکنه و شروع میکنن به بچه بازی البته به جز //puppey
EE Sama با پستهای مسخریش دربارهKuro. در صورتی که تو تیم اصلا نبود از اونجا ازEE Sama هم بدم اومد و این بشر و تا ۴۶۸۷۹۶۸۴۵ سال دیگه هم به عنوان پلیر قبول ندارم.
۸.اما بد از ۱ سال و کمتر از اون معلوم شد کی حق داشت و هم ARteezy و Puppey//// کوروکی رو دوباره فالو کردن
۹.به نظر من puppey با طرف داری از arteezy وEE Sama کلیHate جم کرده.
۱۰.در آخر بگم Arteezy پلیر خوبی شکی نیست ولی خیلی بچست هنوز
من ممد fcb رو گفتم نه شمارو عزیزThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اونا رولاشونم هم مشابه هست
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اوولا اينا يه سال قبل دعوا كردن آشتي كردن تموم شد رفت
دومن چه ربطي به ti6 داره؟
و سومن شما داري به خاطر اينكه rtz و ee با kuro دعواشون شده بازيشونو زير سوال ميبري؟ اين منطق هست؟
تنها دليلي كه دوستاني مثل شما rtz و ee رو بازيكن بدي ميدونن به خاطر بعضي از سوتي ها و حاشيه زيادي كه تو استريم هاشون داشتن هستش
و يه چيزي
من دچار تناقض شدم
۶.Arteezy همه میدونن بهترین دوران بازیش secret پارسال بود و الان زیاد مالی نیست و بحث کردن سرش وقت تلف کردنه.
۱۰.در آخر بگم Arteezy پلیر خوبی شکی نیست ولی خیلی بچست هنوز
اين پست شما بيشتر نظر شخصي بود تا ارائه اطلاعات
هميشه و هميشه بحث خوب و بد بودن rtz رو مطرح ميكنين و 4 5 صفحه تاپيكو الكي جلو ميبرين
اين بحث ها زياد انجام شده و هيچ موقع دوباره ميگم هيچ موقع به نتيجه نرسيده پس لطفن در چهارچوب تاپيك بحث كنين
Team Secret
samdeloges (08-05-2016)
اگه بجای دیتا را یه بازیکن کری بهتر داشتن وضعشون خیلی خوب میشدThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
این پوینت هایی که تو فانتزی لیگ میگیریم به چه دردی میخورن؟
ویرایش توسط Mamad Warlord : 08-04-2016 در ساعت 03:38 PM
هروقت فکر کردید که rtz پلیر نیست برید همین گیم های ti رو ببینید چطور با huskar پلی داده رو ببینید، شماهایی که چشاتون رو روی حقیقت اسکیل rtz بستید اکثرتون یا navi fanboy هستید یا هم از puppey نفرت دارید و kuro fanboy
به نظر من یکی از دلایل اصلی کیک شدن w33 که ندیدم بهش اشاره کنید Hero pool خیلی خیلی محدودش هست، من نمیگم پلیر بدیه، ولی در مقایسه با فاکتور هایی مثل اسکیل و هیرو پول آرتور یا صبر و تجربه دندی و... اصلا قابل مقایسه نیست.
یه مساله دیگه هم که هست اینه که من بازی EE رو خیلی قبول دارم. مخصوصا Ember این بشر کاملا در یک سطح دیگه ای قرار داره، ولی جدیدا اصلا خوب پلی نداده. البته EE حرکات خیلی جالبی هم بعضی وقتا میزنه که میشه براشون مثلا بیلدی که روی DP رفت رو مثال زد.
PLD BH = GET REKTThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ثابت کرده که یکی از بهترین ساپورت ها هست چون واقعا یکی از ازخودگذشته ترین ساپورت ها هست، همه دیدن که واقعا pos5 رو به معنای واقعی کلمه Miserable goat بازی میکنه
دلیل کیک شدن w33 دخالت کردن موقع درفت ها با puppy بوده !This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
وقتی جمله من بازی EE رو قبول دارم رو دیدم دیگه دلیلی برای خوندن ادامه نظرت ندونستم
ez RTZ هم کم کم داره با تیم مچ میشه و سطح بازیش از قبل یه کم پیشرفت داشته و اعتماد به نفس پیدا کرده
6 روز نبودم
جایی کار میکردم که پول جور کنم برای سیستم
بازی های دیروز که خونه نبودم
بازی های امشب که از دست رفت
فردا که بازار تعطیله (بازی های فردا هم از دست میره)
فقط مونده شنبه صبح برم بازار ، سیستم بخرم (که سیستم فکستنی )
فقط روز آخر بازی های مرحله گروهی رو میتونم ببینم
گریه کنم؟
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
samdeloges (08-05-2016)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©