برادر من طرفداری کورکورانه میکنی شما. متاسفانه وقت طولانی نوشتنو ندارم.
China - چین
Europe - اروپا
America - آمریکا
Southeast Asia - آسیای جنوب شرقی
برادر من طرفداری کورکورانه میکنی شما. متاسفانه وقت طولانی نوشتنو ندارم.
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
طرفداریم کوکورانه نیست بلکه خودمو جای طرف مقابل میذارم ... توی این سطح از بازی شما نمیتونی بیای اینجوری ایراد بگیری که کسی رو کیک کنن ، چند دست درفت و تاکتیکاش fail بشن ( مثل بازی اولش با escape ) دلیل نمیشه که کارش بد بوده . من به عنوان ساپورتر واقعا قبولش دارمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
''iMM (08-03-2016)
اصلا این پلمت نوبه بابا :دیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من تا دیروز ESC رو نمیشناختم اصلا چون دنبال نمیکردم اخبار رو , ولی خوشم اومد ازشون گرچند فکر نکنم بالا برن.
Miracle این سولو بازی هاشو نذاره کنار og به مشکل میخوره
bayani (08-04-2016)
POORYA? WHO IS HE?
باو پوریا که نوبه...
خائن هم که شده! اصلا دوتا پلی نمیده سالی یه بار.
پنهان کننده: مستر
ویرایش توسط Apdentist : 08-03-2016 در ساعت 11:02 PM
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
og vs A کدام برنده میشود مسئله این است
این چهطوریه بازی esc eg 1-1 شده ولی به گیم سوم نکشید !
بازی og و lgd هم همینطور ! چه طرویه ؟
" یه عمر تجربه و team play عالی توی همه تورنومنت هایی که شرکت کرده + cast فوق حرفه ای اونم به زبان انگلیسی ( به شدت روون صحبت میکنه و همه نکات بازی رو حرفه ای میگه ) "This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اینارو نمیشه با 4.2k رنک مقایسه کرد (مخصوصا با این match making *خمی که همه اکانت4k میخرن ) ؛ حاضرم سر کل زمانی که صرف دوتا کردم قسم بخورم که سطح team play ایشون زیر 5.5k نیست !!! به شخصه این حرفت به من بیشتر بر خورد تا خود ایشون
سطح تیم پلی من چنده ؟
run if u canThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
فک کنم متوجه شدی :دی
میلاد اینارو منتقل کن به بحث درباره دوتا2 مرسی.
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©