چگونه عملکرد خود را در mmr بهتر کنیم

کوتاه کننده لینک محل تبلیغات شما آپلود عکس
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 24

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
  1. Top | #14

عنوان کاربر
    کاربر نیمه فعال
    شماره عضویت
    2118
    یوزرنیم استیم
    Storm2spirit
    نقل قول نوشته اصلی توسط pokerface نمایش پست ها
    This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
    خیلی ممنون آتر جان
    سوال دارم یکی این که کسی میتونه استریم رو برای من توضیح بده؟

دوما اینکه نویسنده این مطلب خودش گفته که هیرو هایی که باهاشون برد زیادی دارید پیک کنید من رول اصلیم کری هست و بعدش مید پلی میکنم و واقعا تو این 2تا بهتر عمل میکنم نه فقط سر علاقه. متاسفانه این 2تا رول بیشترین طرفدارو دارن و خیلی موقع ها پیش میاد که من که تو مینی مپ قبل شروع بازی موقع پیک هیرو مارک هیرو رو میذارم رو سیف لین یا میگم که من کری میرم، یکی دیگه عین یابو میاد پیک 1 یه کری میزنه که خیلی هم کانتر داره . حرف من نیست که بقیه حق کری بازی کردن ندارن والا اگع طرف ب من بگه که من کری میرم و مصر باشه من مشکلی ندارم فوقش ساپورت میرم ولی با این کارشون عملا گند میزنن تو بازی یا خیلی موقع ها پیش اومده پیک آخر وقتی تایم تموم شده رندوم میزنه قشنگ ترکیب یه تیم رو به خاک میده!
    این اتفاق بیش از حد معمول هست و 90% مواقع به باخت منجر میشه لطفا بگید که اینجور مواقع چی کار کنم
    استریم یعنی یکی از بازی خودش به صورت زنده فیلم بگیره و در شبکه های مختلف پخش کنه
    شما دو راه داری چون ترولر همه جا پیدا میشه یا با ارامش بگی که شاید جواب بده یا بگی برن متچ هیستوریتو نگاه کنن بگی بهشون من main adc یا main mid هستم یا اینکه بزاری گند بزنن به بازی

2. 2 کاربر مقابل از amin00988 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

ATER (09-02-2016),PokerFace (09-02-2016)